Bilardonun Kalbi Erzurum’da Attı

Güncelleme Tarihi:

Bilardonun Kalbi Erzurum’da Attı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 11:59

BİLARDONUN KALBİ ERZURUM'DA ATTI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Cevdet Coşkun tarafından Elit Bilardo Salonunda il şampiyonası düzenlendi. 70 dolayında sporcu il şampiyonu olabilmek için kıyasıya yarıştı. Geçen yılın şampiyonu Cezmi Karakaya’yı geriden elerek mağlup etme başarısı gösteren Ahmet Günay turnuvanın şampiyonu oldu.
FİNAL MAÇI NEFES KESTİ
Elit Bilardo Salonu’nda gerçekleşen il şampiyonasında final müsabakası nefes kesti. Finalde Ahmet Tunç ile karşılaşan Kadir Günay yarı finalde olduğu gibi finalde de hep rakibi karşısında yenik durumda götürdüğü maçı lehine çevirmeyi başardı. Kadir Günay final müsabakasından 40-38 galip gelerek Erzurum il şampiyonu oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların kupalarını Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun verdi.
GÜNAY TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEK
Erzurum’da 70 dolayında sporcunun arasından sıyrılarak şampiyon olan Kadir Günay, Mart ayında Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılarak Erzurum’u temsil edecek. Ayrıca Erzurum, federasyonun belirleyeceği kontenjan doğrultusunda Türkiye şampiyonasına sporcu gönderecek. Bilardoyu seven ve il birinciliğine katılan tüm sporcuları kutlayan Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, kendilerine destek veren GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’a teşekkür etti. Coşkun, Erzurum’da 30 sporcu ile başladıkları sporcu sayısını iki katına çıkarmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “İyi ki, sizin gibi bir bilardo ailemiz var” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!