Bilardo Federasyonu'nun yeni başkanı Ercan oldu

Güncelleme Tarihi:

Bilardo Federasyonunun yeni başkanı Ercan oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 15:37

Bilardo Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda delegelerden 72'sinin oyunu alan Ersan Ercan, başkanlığa getirildi.

Haberin Devamı

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Angora Otel'de gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'da, başkanlık için Ersan Ercan ile Kürşat Özdemir yarıştı. Mevcut başkan Uğur Kurugöllü'nün aday olmadığı seçimde 118 delege oy kullanırken, oyların 72'sini alan Ercan, 44 oy toplayan Kürşat Özdemir'i geride bırakarak federasyonun yeni başkanı oldu.

Ersan Ercan, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, öncelikli hedeflerinin bilardo sporunu gerek görsel gerek yazılı basın ile kamuoyuna tanıtmak, sevdirmek ve mevcut sporcuların daha kaliteli ortamlarda çalışmalarının önünü açmak olduğunu söyledi.

Ercan, "Federasyonumuzun kendi gelirlerini oluşturması gerekiyor. Televizyonların bilardoyu canlı yayınladığı, bu sayede milyonların bilardoyu konuştuğu günlere kavuşmak istiyoruz. En önemli hedeflerimizden birisi federasyona ait bir 'Bilardo TV'yi hayata geçirmek. Dünya ve Avrupa şampiyonu olan birçok sporcumuz var ama yeterli düzeyde tanıtım yapılamaması nedeniyle kamuoyu, bu konuda yeterince bilgilendirilemiyor" ifadelerini kullandı.

Ersan Ercan ayrıca başarılı bilardocu Semih Saygıner'in, yeni dönemle birlikte Türk ve dünya bilardosuna yine büyük bir heyecan ve başarı getireceğini kaydetti. Bilardo Federasyonu'nda, geçen aylarda 78 delegenin imzasıyla ile olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!