Bigadiç'te, CHP'li 70 yaş üstü emektarlara plaket verildi

Güncelleme Tarihi:

Bigadiçte, CHPli 70 yaş üstü emektarlara plaket verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 18:06

Bigadiç'te, CHP'li 70 yaş üstü emektarlara plaket verildi

Haberin Devamı

Hüseyin EMCAN/BİGADİÇ(Balıkesir), (DHA)-BALIKESİR’in Bigadiç İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir, 70 yaş üstü parti üyesi emektarlara teşekkür plaketi verdi.

Kırsal mahallelerde bulunan 70 yaş üzeri partilileri, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tek tek ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir, emektarların unutulmaması gerektiğini söyledi.

Tecrübeli partililerin görüşlerinin hazırlanacak olan projelerin hammaddesi olacağını ifade eden Demir, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte, mahalle mahalle dolaşarak parti emektarlarımıza teşekkür plaketi ve hatıra olacak hediyeler vererek gönüllerini alıyor, yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Yeni kuşakların bayrağı yükseltmekte azimli olduğunu büyüklerimize göstererek emektarlarımıza moral veriyoruz. Ziyaretlerimiz devam edeceğiz 2019 seçimlerinde, yerel seçimlerde Bigadiç'te inanıyorum ki çok büyük sürpriz olacak. CHP, Türkiye genelinde olduğu gibi Bigadiç'te de büyük bir atak yapacak. Bunun için CHP olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

CHP Bigadiç İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir ve yönetim kurulu üyeleri, parti emektarlarıyla sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!