Bigadiç'te 15 Temmuz şehitleri anıldı

Güncelleme Tarihi:

Bigadiçte 15 Temmuz şehitleri anıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 13:42

Bigadiç'te 15 Temmuz şehitleri anıldı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Bigadiç ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mehter takımının konseriyle başlayan etkinliklerle anıldı.

Bigadiç girişindeki Belediye Oteli önünde toplanan kalabalık ellerinde türk bayrakları ile Balıkesir Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi Parkı'na yürüdü. Burada, saygı duruşunda bulunulup, hepbir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Ardından Balıkesir Mehteran Takımı b.ir konser verdi.

Öğrenciler şiirler, imamlar ise Kuran-ı Kerim ve  ilahiler okudu. AK Partili Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, 15 Temmuz'da vatan hainlerinin birlik ve beraberliğimize bozmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Avcu, "Bu millet adalet dağıtmıştır. Bizim birlik ve beraberliğimize göz diktiler. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Birlik ve beraberlik sayesinde yollumuz ve bahtımız  açık olacaktır" dedi. Etkinlik, konuşmaların ardından günün ilk ışıklarına kadar Demokrasi Nöbeti tutulmasıyla devam etti. Etkinliğe, Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Bigadiç İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Kıran, Bigadiç Eti Maden İşletmeleri Müdürü Bilal Ambar, Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Bigadiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Saran da katıldı.

Sefer TALAY / BİGADİÇ (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!