Biga'da indirimli alışveriş günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Bigada indirimli alışveriş günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 14:45

Biga'da indirimli alışveriş günleri başlıyor

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde, indirimli alışveriş günleri Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile  Biga Belediyesi ortaklığında, 21-24 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Biga'da bu yıl 3'ncüsü düzenlenecek olan İndirimli Alış Veriş günleri kapsamında tanıtım toplantısı düzenlendi. Biga Belediyesi toplantı salonunda Biga Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Emin Aktaş, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sabri Kurt katıldı.

Biga Belediye Başkan CHP'li İsmail Işık, İndirimli Alışveriş Günlerinin çarşı merkezinde belirli sokaklarda her gün saat 11.00'de başlayacağını ve gece saat 23.00'de sona ereceğini söyledi. Amaçlarının, şehrin farklı noktalarında düzenlenecek etkinlikler ile halkın sokaklarda hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlamak olduğunu belirten Başkan İsmail Işık sözlerine şöyle devam etti:

"Halkımızın esnaftan alış veriş yapabilmesini özendirerek esnafın yapacağı indirimler ile halka ucuz alış veriş imkanı sağlanmış olacaktır.Esnafın elinde kalmış stokların tüketilerek esnafın yapacağı satış ve reklamlarla kar elde etmesi sağlanmış olacaktır.Çevre il ve ilçelerden de halkın katılımını sağlayarak alış veriş günleri dışında da  Biga esnafının alış veriş için cazip adresler olarak akılda kalmasına olanak sağlanmış olacaktır" dedi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!