Biga’da İndirimli Alışveriş Günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Biga’da İndirimli Alışveriş Günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 16:09

Biga’da İndirimli Alışveriş Günleri başladı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Biga İlçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen, esnafın ticari kazancını arttırmak ve İlçeye hareketlilik getirmek için bugün başlayan İndirimli Alışveriş Günleri 4 gün sürecek.

Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Biga İndirimli Alışveriş Günleri açılış töreni ile başladı. Kapalı Çarşı önünde 4 gün sürecek İndirimli Alışveriş Günleri, açılış töreninin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Animasyon ekibi Showları ve Biga Belediyesi Halk Oyunları ekibinin dans gösterileriyle devam eden etkinlikte vatandaşlara bereket helvası dağıtıldı.

Programa, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı CHP’li İsmail Işık, Biga Belediyesi Meclis Üyeleri, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Oda Başkanları, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4 gün sürecek olan Biga indirimli alışveriş günlerinin, Biga esnafının ticari kazancını arttırmak ve Biga’ya canlılık getirmesi için düzenlendiği belirtildi.

 

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, hava muhalefeti nedeniyle kortej yürüyüşünün iptal edildiğini söyledi. İndirimli Alışveriş Günlerinin bu yıl 2’ncisini düzenlediklerini belirten Işık, sözlerine şöyle devam etti:

“Aralık ayında yapacağımız Biga İndirimli Alışveriş Günlerini yaşanan terör olayından dolayı iptal etmiştik. Belediye olarak halkımız için elimizden geleni yaparak değişik etkilikleri sunuyoruz .Biga’mızın esnafını canlandıracak olan bu etkinlikle, bir araya toplandık. Biga İndirimli Alışveriş Günleri sayesinde çarşı esnafımızın ticari anlamda başarı sağlayacağını, keyifli alışveriş yaşanacağını umut ediyor, vatandaşımıza iyi eğlenceler, esnafımıza bol kazanç diyorum.”

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!