Biga Fenerbahçeliler Derneği Çocuklara Bisiklet Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Biga Fenerbahçeliler Derneği Çocuklara Bisiklet Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 17:05

BİGA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ TARAFINDAN BU YIL 11’CİSİ DÜZENLENEN, GELENEKSEL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 100 BİSİKLET VE 5 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ.

Biga Fenerbahçeliler Derneği tarafından bu yıl 11’cisi düzenlenen, Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 100 bisiklet ve 5 tekerlekli sandalye hediye edildi.
Biga Fenerbahçeliler Derneği önünde düzenlenen tören saygı duruşu ile başladı. Törene Kaymakam Vekili Emre Öztürk, Belediye Başkanı İsmail Işık, Doğtaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, İlçe emniyet Müdürü Murat Sarı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan , Oda başkanları ve vatandaş katıldı. Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan, “2004 yılından bu yana devam eden etkinliğimiz ile bugüne kadar bin 400 bisiklet, 421 tekerlekli sandalye ve 5 tane akülü sandalye dağıttık. Öte yandan 2 tane çocuk parkımız var. Devlet hastanesine 6 kişilik modern oda yaptık. 2007 yılında Bahçeli sapağında bin tane fidan diktik. Bozlar altında ise FB, GS, BJK olarak orman yapmıştık ve ben diyorum ki hep beraber yine böyle bir orman yapalım. Bütün spor kulüplerimize her yıl maddi ve manevi destek veriyoruz. Bundan sonra da daha iyi etkilik yapmayı hedefliyoruz. Kulübümüzün başlatmış olduğu 1 milyon üye kampanyasından dolayı şube açmak zorunda kaldık. Ayrıca Mayıs ayında 100 öğrencimizi şehitlik gezisine götürmeyi planlıyoruz. Biga duygusunu yaymak amacı ile küçük büyük engelli demeden insanlar arasında dayanışma, sevgi ve saygıyı yaymak için elimizden geldiğince Bigalıları sevindirme çabasındayız” dedi. Daha sonra çocuklara bisikletlerin dağıtımı yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!