Big Brother Türkiye Yayın Tarihi Belli Oldu | Big Brother'ı kim sunacak?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yayın Tarihi Belli Oldu | Big Brotherı kim sunacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 11:40

Star TV Big Brother Türkiye Yarışması ne zaman başlayacak? Big Brother'ın kuralları neler? Yarışmayı kim sunacak?

Haberin Devamı

Big Brother Yarışması Nedir?

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, tüm dünyada TV şovlarının atası olarak kabul gören ve yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran ‘Big Brother Türkiye 28 Kasım Cumartesi Star’da başlıyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Asuman Krause üstlenecek.

100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşayan, fiziksel güç gerektiren ve yeteneklerini yarıştırdıkları oyunlardan başarıyla çıkmaya çalışan yarışmacılardan biri 100 günün sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. Kuralların her an değiştiği, heyecanın zirvede olduğu programdır.

Big Brother’ın Kuralları Neler Olacak?

Dünyada yayınlanan taklitlerinin aksine, ‘Big Brother’da öne çıkan birinci kural, yarışmacıların birbirleriyle pozitif rekabet ve dayanışma içerisinde olmaları. Yarışmacılar bunu yaparken de ‘Big Brother’ın, onlara verdiği, akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı mücadele edecekler.
Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde hiç kural yok. 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor. Big Brother, kimi zaman ev halkından eve elektrik üretmelerini kimi zaman dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini isteyebiliyor.

Haberin Devamı

Big Brother Başvuruları Tamamlandı.

Başvuruları biten programda, aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

Big Brother’ın Çekimleri Nerede Yapılacak?

Dünyada 73 ülkede, 16 yıldır yayında olan ‘Big Brother Türkiye’ için 8 ay süren ön hazırlık tamamlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük program stüdyosu hazırlandı.