Bienvenu'nun sorunu konsantrasyon

Güncelleme Tarihi:

Bienvenunun sorunu konsantrasyon
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2012 00:00

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Henri Bienvenu, takıma adaptasyon sürecini kısa sürede atlatmasına rağmen bir düşüş yaşadığını belirterek, “Konsantrasyon düşüklüğü yaşadığımın farkındayım ve bunu aşmak için çabalıyorum” dedi.

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta gol atamayan Henri Bienvenu, FBTV'ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, sezon başında yeni bir takıma geldiğini kaydederek, “Buradaki adaptasyon sürecimi hocalarımın ve arkadaşlarımın bana olan yardımı ve desteği ile kısa sürede atlattım. Ancak sonrasında konsantrasyon düşüklüğü yaşadığımın farkındayım ve bunu aşmak için çabalıyorum. En kısa zamanda kendimi bulmuş bir şekilde, alışkın olduğum şekilde gollerimle ve sahadaki tüm mücadelemle takımıma katkıda bulunmak istiyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 2011 yılında şampiyon olmasına karşın zor bir yılı geride bıraktığını vurgulayan Kamerunlu futbolcu, 2012 yılının özgürlüklerle dolu, yeniden şampiyonluk yaşayacakları bir yıl olmasını diledi.

“Şampiyonluk yarışını devam ettiriyoruz”

Bienvenu, arka arkaya yaşadıkları puan kayıplarından sonra Gaziantepspor'u 3-1 yendiklerini dile getirerek, “İlk dakikalarında geri düştüğümüz bir karşılaşmayı kazanmak ve geri dönüş yapmak, bizim için son derece olumlu. Şampiyonluk yarışını, Galatasaray ile de puan farkını açmadan, olması gerektiği gibi liderliğe oynayarak devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'da yarın Konya Torku Şekerspor ile yapacakları maçta dikkatli olmaları gerektiğini belirten Kamerunlu futbolcu, “Kupa maçlarının her türlü sonucu olabiliyor. Alt ligden gelen takımlar, üst liglerdeki takımlara sürpriz yapabiliyorlar. Bu yüzden son derece konsantrasyonla çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!