Bıçak kemiği kırdı

Güncelleme Tarihi:

Bıçak kemiği kırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2012 23:45

İsminin açıklanmasını istemeyen oyuncu, parasızlık yüzünden krediyle geçindiklerini belirterek Başkan Yaralı’yı suçladı.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de kalma yolunda son kozlarını oynayan Manisaspor’da geçen hafta başlayan antrenman boykotu devam ederken, isminin açıklanmasını istemeyen bir futbolcu ilginç açıklamalar yaptı. “Bazı arkadaşlarımız ev kirasını, apartman aidatını ödeyemiyor” diyen oyuncu, “Ben geçinebilmek için üçüncü kez banka kredisi çekmek zorunda kaldım. Bıçak kemiğe dayanmadı, kemiği de kırdı. Eğer Başkan Kenan Yaralı, ‘Para ödemiyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar’ demeseydi, sorun bugüne kadar çözülürdü” şeklinde konuştu.

Verdiği sözü tutmadı

İçeride 26-27 maç başı alacakları bulunduğunu belirten futbolcu, 2011 sonunda bir miktar ödeme yapan Yaralı’nın herkese nisan ve mayısa çek vereceğini söylemesine rağmen sözünde durmadığını belirterek, “Beşiktaş maçından sonra en azından geçen hafta TFF’den gelen 500 bin TL’nin dağıtılmasını istedik, yine verilmedi. Futbolcuların 8.5 milyon TL alacağı var. Düne kadar tüm paramızı istiyorduk, sonra geçinecek miktara razı olduk, onu bile alamıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Boynumuz bükük kaldı

Antalya ve G.Antep’in 30-35 bin TL primle oynadığını, Mersin maçı öncesi bunu yönetime iletince primin 40 bin TL’ye çıktığını hatırlatan oyuncu şöyle devam etti: “Mersin’i bu moralle yendik ama paramızı alamadık. Futbolcuların çoğunun sözleşmesi bitiyor. Paralarını Federasyon kanalıyla da olsa alacaklar. Ama yaşananlar üzücü. Biz birer çalışanız.  Evimize ekmek götürmek zorundayız. Ama ailelerimize karşı boynumuz bükük kaldı.” ? M. Hakkı ÖZBAYIR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!