Beyzbolcuya top, sopa, softbolcuya forma

Güncelleme Tarihi:

Beyzbolcuya top, sopa, softbolcuya forma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 18:18

Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Başkanı Şahin Kömürcü, “Yönetime geldiğimizden bu yana federasyonumuza bağlı branşlardaki lisanslı sporcu sayısı arttı” dedi.

Kömürcü, Türkiye'de kurulu bulunan TBSF'ye bağlı beyzbol, softbol, korumalı futbol ve ragbi kulüplerinin temsilcileriyle Edirne'deki bir restoranda bir araya geldi.

Federasyon başkanı Kömürcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüplere maddi ve malzeme yardımında bulunmak için Edirne'de bir araya geldiklerini söyledi.

Aynı zamanda Çalışma Bölge Müdürü olarak görev yaptığı Edirne'den bir kaç ay sonra tayini nedeniyle ayrılacağını da ifade eden Kömürcü, şunları kaydetti:
“Yönetime geldiğimizden bu yana federasyonumuza bağlı branşlardaki lisanslı sporcu sayısı arttı. Kulüp sayısı sıfırlardan, yüzlerle ifade edilen rakamlara ulaştı. Bu sayıları her branşta ayrı ayrı daha da artırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda ülkemizi uluslararası spor arenasında da temsillerimiz sürüyor. Bugün federasyonumuza bağlı kulüplerimizi Edirne'de ağırlıyoruz, kulüplerimize destek olacağız. Göreve geldiğimizden bu yana bu üçüncü kez destek amaçlı buluşmamız. Bu buluşmanın bir özelliği de Edirne'de olması, çünkü ben tayinimin Ankara'ya çıkması nedeniyle bir kaç ay içerisinde Edirne'den ayrılacağım. Edirne'de güzel hatıralarla anılmak için iyi bir organizasyon oldu.”
Başkan Kömürcü, pazartesi günü Edirne'de beyzbol ve softbol antrenörlük kurslarının da Edirne Lisesi'nde başlayacağını, bunun da kente katkısı olacağını kaydetti.

Beyzbol Milli Takımı Antrenörü Mehmet Sönmez, Şahin Kömürcü ve yönetiminin başarılarında büyük katkıları olduğunu söylerken, Softbol Milli Takımı Antrenörü Derya Uyar da destekleri boşa çıkarmamak adına, branşlarında hep daha iyiyi hedeflediklerini kaydetti.

Kıbrıs Mersin Yıldızlar Amerikan Futbolu Spor Kulübü Başkanı Mümin Gümüşlü ise Kömürcü'nün federasyonda görevi devralmasının ardından hızla branşlarının trendinin arttığını ve ilginin gün geçtikçe fazlalaştığını savundu.
Daha sonra Şahin Kömürcü, kulüp yöneticilerine branşlarına göre malzeme yardımında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!