Beyrut-Adana uçuşları, kent ekonomisini canlandıracak

Güncelleme Tarihi:

Beyrut-Adana uçuşları, kent ekonomisini canlandıracak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2017 14:32

Beyrut-Adana uçuşları, kent ekonomisini canlandıracak

Haberin Devamı

ADANA Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Beyrut-Adana Ticaret Köprüsü Projesi'nin hayata geçirilmesinin ardından Katar Havayolları'nın kasım ayından itibaren haftada üç kez Adana-Doha arasında karşılıklı sefer düzenleyecek olmasının kent ekonomisine yeni açılımlar kazandıracağını söyledi.
Beyrut ve Adana arasındaki ticaretin geliştirilmesinin önemine dikkat çeken Menevşe, bunun bölge ekonomisine büyük etki edeceğini söyledi. Menevşe, "Beyrut ile Adana arasındaki direkt uçak seferleri, ticaretimize yeni soluk getirdi. Adana'dan bir grup işadamı, şu anda Beyrut'ta Büyükelçiliğimizin önderliğinde girişimlerde bulunuyor. İkili işbirliği görüşmelerinde önemli aşamalar kaydedildi. Geçtiğimiz hafta Katar Havayolları, Adana'ya direkt uçak seferleri konulmasını kararlaştırdı. Aynı Beyrut'ta olduğu gibi bu gelişmenin Beyrut-Adana arasındaki ticaret hacmine önemli katkılar sunacağını düşünüyorum" dedi.
Oda ve borsa seçimlerinin ertelenmesinin mevcut çalışmalarını ve hizmetlerini kesinlikle etkilemeyeceğini belirten Menevşe, bunun aday olacak kişilerin daha geniş çalışma imkanı yakalaması için fırsat olduğuna da dikkat çekti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!