Beypazarı'na Kıbrıs'tan kardeş şehir

Güncelleme Tarihi:

Beypazarına Kıbrıstan kardeş şehir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2017 10:49

Beypazarı'na Kıbrıs'tan kardeş şehir

Haberin Devamı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- BEYPAZARI Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) Büyükkonuk ve Beyarmudu Belediyeleri ile 'kardeş şehir' protokolü imzaladı. Büyükkonuk ve Beyarmudu Belediye Başkanları ile beraberindeki belediye meclis üyeleriyle başkan yardımcıları, Beypazarı'nı ziyaret etti.
Beypazarı Belediyesi Başkanlığı Konağı'nda, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen heyet, iki ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla alınan karar sonrası kardeş şehir protokolü okunup, imzalar atıldı. Belediye Başkanları, atılan imzaların ardından birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, " Yapmış olduğumuz kardeş şehir protokolü ile Kıbrıs ve Beypazarı arasında bir köprü kuruldu. Bu köprünün ilerleyen yıllarda daha da artacağına inanıyorum. Kendileri ile bir arada ve kardeş ilçe olmaktan memnuniyet duyduk. Kardeşliğimizin ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!