Beypazarı Festivali'ne görkemli kapanış

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı Festivaline görkemli kapanış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 11:33

Beypazarı Festivali'ne görkemli kapanış

Haberin Devamı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda  '23.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür, Turizm ve Tarih Festivali' renkli görüntülere sahne olurken, kapanışı da görkemli oldu.
Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, basın mensupları ile birlikte çarşıyı gezerken, esnaflarla sohbet etti, Beypazarı Genç Atıcılar Derneği'nin düzenlediği atış yarışmalarına katıldı. Kaplan, Festivalde, Atatürk Parkı etkinlik alanında çocuk izleyiciler için Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca, Keloğlan ve çeşitli çocuk oyunları renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde yemek yapma yarışmaları, havuç paketleme yarışları ve Beypazarı yöresel kıyafetlerinden oluşan defile ilgiyle izlendi. Daha sonra sahne alan sanatçı Ulviye Koçak herkesi eğlendirdi.
Şehir Stadyumu'ndaki festivalin kapanış konserinde ilk olarak Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden İsmail Altunsaray sahne aldı, Beypazarlılara unutulmaz saatler yaşattı. Ferhat Göçer'in konseriyle coşan binlerce Beypazarı halkına havai fişek gösterisi sunuldu.  Belediye Başkanı Tuncer Kaplan festivalin kapanışında yaptığı konuşmada, " Öncelikle aramızda bulunan ve festivalimize teşrifleriyle bizi onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e verdiği katkılardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda festivalimizdeki tüm katılımcılara, değerli hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. En güzel günler sizinle olsun Allah'a emanet olun sağ olun, var olun" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!