Beyoğlu’nda taksiciyi gasp ederek cep telefonunu aldılar

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’nda taksiciyi gasp ederek cep telefonunu aldılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 07:33

İstanbul Beyoğlu'nda bir taksici, "Teyzemizi alacağız" bahanesiyle aracına binen 2 kişi tarafından gasp edildi. Taksi şoförünün cep telefonunu alan zanlılar, olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Haberin Devamı

Nişantaşı’ndan 34 TFD 93 plakalı taksiye binen 2 kişi, taksi şoförü Murat Tanrıverdi’ye "Teyzemizi alacağız" diyerek, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’ne gitmesini istediler.

Mezarlık Yokuşu Sokak’a geldiklerinde, 2 kişi taksiciyi gasp etmeye çalıştı. Cep telefonunu almaya çalışan kişilere direnen taksi şoförü Murat Tanrıverdi, o sırada aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir evin girişinde bulunan duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle taksici kolundan hafif şekilde yaralandı. Taksicinin telefonunu alan 2 kişi ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Beyoğlu’nda taksiciyi gasp ederek cep telefonunu aldılar

"BAKTIM ARABA ÜSTÜME GELİYOR"

Taksiciye ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Mahalle sakini Sinan Kabaktaş, "Korna sesini duyunca dışarıya çıktım. Şu merdivene çıkmam ile inmem bir oldu. Araba baktım üstüme geliyor. Birileri yukarıya çıkıyor. Ama kendi canımı kurtardım. Adamın telefonunu alıp gitmişler. Müşteri olarak Nişantaşı’ndan binmişler. Buradan ’Teyzemizi alacağız’ demişler. Telefonu kurtarayım derken el freni herhalde boşa düşmüş. Buraya vurmuş" dedi.

Haberin Devamı

Taksi şoförü, daha sonra sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Polis, kaçan gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!