Beyoğlu ve Sultangazi Başkanları Erzurum'da

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu ve Sultangazi Başkanları Erzurumda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 17:45

Beyoğlu ve Sultangazi Başkanları Erzurum'da

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- İstanbul'un Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Erzurum'a gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, makamında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile bir süre görüştü. İstanbul'da üç dönem belediye başkanlığı, iki dönem milletvekilliği yapan Başkan Sekmen, konuk belediye başkanları ile İstanbul üzerine sohbet etti. Sekmen, Başkan Demircan ve Başkan Altunay'a Erzurum'da yaptığı çalışmaları anlattı. 
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan,  görüşmede "Erzurum'a sürekli geliyorum. Gerek ilçemizde yaşayan Erzurumluların programları kapsamında gerekse de şahsi programlarımla ilgili Erzurum'u sık sık ziyaret ediyorum. Harika bir şehir, Dadaşlar çok sıcakkanlı. Her geldiğimde şehirde yenilikler görüyorum. Mehmet Başkan, belediyecilik konusunda çok tecrübeli bir isim. İstanbul'da yaptığı hizmetler hala konuşuluyor. Erzurum için de geleceğe yönelik çok güzel yatırımlar görüyorum" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!