Beyoğlu Karla Mücadeleye Hazır

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu Karla Mücadeleye Hazır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 17:34

Beyoğlu Belediyesi, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı. Yoğun kar yağışına karşı ilçenin pek çok noktasında yol açma ve tuzlama ekipleri 7/24 hazır bekletiliyor.
İstanbul’a yılın ilk karı düşerken Beyoğlu Belediyesi vatandaşların kış sezonunu sorunsuz geçirmesi ve şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. 2015-2016 kış sezonunu için gündüz 60, gece 35 işçi ve 18 teknik personel, ilçenin 45 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda hazır bekletiliyor. 3 kar küreme, 5 tuzlama, 3 iş makinası, toplam bin ton tuz ve 15 ton solüsyon stoku ile çalışmalarını sürdüren ekipler, özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda programlı ve periyodik olarak çalışmalarına devam ediyor.
EKİPLER GECE GÜNDÜZ HAZIR BEKLETİLİYOR
Ekipler özellikle gece saatlerinde ve sabaha karşı beklenen olası dona karşı tuzlama çalışmalarına ve üst geçitler, otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahale çalışmalarına ağırlık veriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların mağdur olmamaları konusunda Beyoğlu’nda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, 7/24 hazır bekleyen karla mücadele ekiplerine 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!