Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Sevgisini Yaşatacak

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Sevgisini Yaşatacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 14:12

“Kapımızı Ramazana, kalplerimizi paylaşmaya açtık” sloganı ile mübarek ayı karşılayan Beylikdüzü Belediyesi, maneviyatın, huzurun, sevginin ve kardeşliğin gücünü tüm mahallelere taşıyarak yaşatacak.
Beylikdüzü halkı, tam bir ay boyunca dolu dolu geçen Ramazan akşamları yaşayacak. Barış, Büyükşehir, Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahalleleri’nde geleneksel gösteriler, konserler, tiyatro ve çeşitli yarışmalar gerçekleşecek.
Ramazanı karşılamaya hazır olan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşları ilçenin her noktasında Ramazan ayını hissettirecek etkinliklerle buluşturacak. Geçen sene olduğu gibi paylaşmanın verdiği tarifsiz duyguyu hedef büyüterek yaşatacak olan Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç duyan vatandaşlara her iftar vakti sıcak yemek ulaştıracak ve gıda yardımında bulunacak. Gönüllü olarak kurulan ekiplerle evlere misafir olunacak ve iftar sofralarında birlikte iftar açılacak. Kadir Gecesi’nde on binler yine aynı iftar sofrasında dua edecek.
Vatandaşların keyifli bir Ramazan ayı geçirmesi için hassasiyet gösteren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu kutsal ayda bereketi, güzelliği hep birlikte yaşayacağız, komşuluk duygularımızı daha da pekiştireceğiz. Evlere misafir olup birlikte iftar yapacağız. Bu mübarek ayın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Her gün ayrı bir etkinliğin gerçekleşeceği Beylikdüzü’nde Ramazan ruhu mahalle mahalle dolaşacak. Barış Mahallesi Migros AVM’nin açık otoparkı, Gürpınar Mahallesi Okutan İş Merkezi, Kavaklı Sağlık Ocağı ve Yakuplu Turgut Reis Parkı alanlarında renkli Ramazan eğlenceleri, konserler, türkü geceleri, fasıl geceleri, yetenek yarışmaları, kukla ve sihirbaz gösterileri, orta oyunu, meddah, interaktif eğlenceli oyunlar, yetişkin ve çocuk tiyatroları Beylikdüzü halkı için hayata geçecek. Adnan Kahveci Kapalı Pazar alanı ve Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda ise kült hale gelen sinema filmleri gösterimde olacak.
Ramazan ayının sürpriz isimleri arasında da Sunay Akın ve Hakan Aysev Beylikdüzü halkı ile bir araya gelecek. Sanatçı Aysev muhteşem bir konser verecek. Sunay Akın, Mahya Işıkları isimli şiir dinletisiyle Ramazan akşamına dokunaklı bir hava katacak. Melon Şapka ise apayrı bir şiir dinletisi sunacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!