Beykoz Belediyesi şehit ve gazi aileleri ağırlandı

Güncelleme Tarihi:

Beykoz Belediyesi şehit ve gazi aileleri ağırlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 17:32

Beykoz Belediyesi şehit ve gazi aileleri ağırlandı

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - Beykoz Belediyesi darbe girişiminin yıldönümünde şehitleri anarak, gazi ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 1’inci yıl dönümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi'nde şehit yakınları ve gazi ailelerini ağırladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal tesisinde gerçekleştirilen ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, "Bu millet tarihindeki en büyük ihanete sahne oldu. Memleketin ordusuna, askerine ve istikbaline kast ettiler. Bu millet büyük bir millet, devletin bekası tehlikeye girdiğinde canını feda ederek, saldırıyı yapanları geldiği yere geri gönderdi. 15 Temmuz'da sokağa çıkarak destan yazan vatandaşlarımız dünyaya demokrasi dersi verdi. Şehit ve gazilerimizin fedakârlıklarını unutmadık, unutmayacağız. Allah sizden ve bu aziz milletimizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTTI”

15 Temmuz'un asla unutulmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, şunları söyledi:

"Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlar bitmeyecek, bu yüzden dikkatli olmak lazım. 15 Temmuz bu milletin birliğini ve beraberliğini artırdı. Bu hain girişimde gördük ki birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir durum yok. Bu millet dünyada hiçbir örneği olmayacak şekilde tankların, tüfeklerin önüne çıktı. Milletimizin imanı, iradesi, cesareti ve ferasetinin meydanlarda tecelli ettiği ve hamd olsun ki kutlu bir direnişle bertaraf edilen o kanlı geceyi hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisinde ağırlanan şehit yakınları ve gaziler programına, Boğaz Komutanlığı adına Deniz Kıdemli Albay Mehmet Emin Oturmaz, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, başkan yardımcıları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!