Beyazıt Öztürk klipte oynayacak!

Güncelleme Tarihi:

Beyazıt Öztürk klipte oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:38

Sevilen şovmen Beyazıt Öztürk, 16 yıl aradan sonra Ayla Çelik’in “Bağdat” isimli şarkısının klibinde oynamayı kabul etti. Beyaz, en son 2000 yılında bir klipte oynamış, bir daha hiçbir klipte rol almamıştı. Şimdi ise, yeni bir klipte rol almaya hazırlanıyor. Peki; Beyazıt Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

Ünlü şovmen  Beyazıt Öztürk, 16 yıl aradan sonra bir klip için kamera karşısına geçecek. Ayla Çelik'in " Bağdat" şarkısında ona eşlik eden  Beyazıt Öztürk, Çelik'in ısrarları sonucu şarkının klibinde rol almayı da kabul etti.

Ünlü şovmen, en son 2000 yılında Ayşegül Aldinç'in "Ben Kimselere Yar Olmam" ve  Emel Sayın'ın "Aşkını Söyle" adlı şarkıların klibinde rol almıştı.

Beyazıt Öztürk klipte oynayacak

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da, memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Türk asıllıdır. Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. Gemlik Lisesi mezunu olan Beyazıt Öztürk o zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümü'nü kazandı. Aynı zamanda lisanslı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdürürken bir yandan da radyo programcılığıyla ilgilenmeye başladı. Uzun yıllardır Beyaz Show programını yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!