Beyaz Show'un konukları kim | Kanal D canlı yayın izle

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun konukları kim | Kanal D canlı yayın izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 12:11

Kanal D’de ekranlara gelen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ilgiyle takip edilen talk Show programı “Beyaz Show” yenilen yüzüyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazır. İşte Beyaz Show'un 27 Aralık Cuma akşamı ekrana gelmeye hazırlanan yeni programının konukları ve Kanal D canlı yayın izleme linki.

Haberin Devamı

Değişen dekoru ve jeneriğiyle de beğenilen Beyaz Show, yeni yayın döneminde de canlı olarak ekrana geliyor.

Yeni sezonda yepyeni skeçler ile de ekrana gelmeye hazır olan Beyazıt Öztürk, “Doğruları Söyleyen Adam” ile de beğeni kazandı. “Madem Benimle Evlenmeyecektin” skecinde ise bu sefer kendisi evliliği sürekli gündemde tutan bir adamın maceralarını sundu.

Stüdyodaki üniversitelilerin yeteneklerini, hem zekâlarını sergiledikleri “Klostrohobi” ve “Kağıt Dağıtma” köşelerinde de eğlenceli ve komik anlar yaşanacak.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; fantezi müziğin güçlü yorumcularından Kibariye, İdo Tatlıses ile “Yusuf Yusuf” filminin başrol oyuncularından Ali Sunal ile Burak Satıbol konuk oluyor.Beyaz Show’un geçtiğimiz haftaki konukları Bu Tarz Benim’in jürisi Kemal Doğulu, televizyon eleştirmeni ve köşe yazarı Yüksel Aytuğ ile en popüler şarkılarıyla Demet Akalın olmuştu.

Haberin Devamı

“Beyaz Show”a bu hafta (27 Aralık Cuma); fantezi müziğin güçlü yorumcularından Kibariye, İdo Tatlıses ile “Yusuf Yusuf” filminin başrol oyuncularından Ali Sunal ile Burak Satıbol konuk oluyor.

KANAL D CANLI YAYIN - İZLE

BAKMADAN GEÇME!