Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 21:00

Beyaz Show'un bu haftaki konukları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının büyük bir keyifle takip edilen hem renkli hem de eğlenceli talk show programı Beyaz Show, bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Sevilen programın bu haftaki yeni bölümünde ise birbirinden neşeli isimler yer alacak. Peki, Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

Kenan Doğulu, Hande Soral, Bensu Soral, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve Tahribad-ı İsyan bu hafta Beyaz Show’da! Beyaz Show 12 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğin sevilen sesi Kenan Doğulu, ünlü oyuncu kardeşler Hande Soral, Bensu Soral, namı-diğer "Sarı Melekler" Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve ünlü grup Tahribad-ı İsyan konuk oluyor.

GEÇEN HAFTANIN KONUKLARI

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a geçen hafta; ünlü şarkıcı sunucu Alişan, Türk pop müziğinin sevilen sesi Ayşe Hatun Önal, "Eski Sevgili" filminin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil ile Almeda Abazi konuk oldu.

BAKMADAN GEÇME!