Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? - 13 Mayıs 2016

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 13 Mayıs 2016
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 10:24

Kanal D'nin hem sohbetiyle hem eğlencesiyle çok sevilen talk show programı Beyaz Show, bu hafta da gümbür gümbür geliyor! Beyaz Show'un bu akşamki yeni bölümünde birbirinden değerli isimler yer alacak. İşte Beyaz Show'un yeni bölüm fragmanı...

Beyaz Show bu haftaki konuklarıyla yine bomba gibi geliyor! Kanal D'nin hem eğlendiren hem de heyecanlı anlar yaşatan programı Beyaz Show'un yeni bölüm fragmanı yine şahane. Beyaz Show'un bu haftaki konukları Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nilgün Belgün ve Şebnem Hassanisoughi olacak.

Haberin Devamı

 

Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nilgün Belgün ve Şebnem Hassanisoughi bu hafta Beyaz Show'da! Beyaz Show 13 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

13 MAYIS BEYAZ SHOW FRAGMANI

BEYAZ SHOW'UN BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMDİR

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 13 Mayıs 2016

Rafet El Roman

Rafet El Roman, Türk pop müziği sanatçısıdır. 1970 yılında ailesi Almanya'ya işçi olarak gittiğinde yedi yaşına kadar Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesi ile birlikte yaşadı. Birinci sınıfı köyde okuduktan sonra Almanya'ya ailesinin yanına gitti. Öğrenimini Almanya’da tamamlayan Rafet El Roman, on altı yaşında şarkı sözleri yazıp beste yapmaya başladı. Bu kadar ünlü olmadan önce bir süre Müezzinlik yapmıştır. 1988'de ilk sahne çalışmalarına başladı. 1992 yılında Saarlaendischer Rundfunk Radio Kurumu tarafından Almanya'da "Yılın En İyi Yeteneği" seçildi. 1994 yılında Frankfurt Kültür Festivali'nde Media Artist Award – Medya Sanat Ödülü aldı. 1995'te Türkiye'ye gelerek ilk solo albümünü çıkardı. Gençliğin Gözyaşları adlı albüm bir milyonu aşan satış rakamlarına ulaştı. 1997 yılında En Güzel Günler Senin Olsun adıyla ikinci albümünü çıkardı. 1998′de Avrupa'da ilk solo albümü piyasaya çıktı. 1998 yılında Propaganda filmi ile Kemal Sunal, Metin Akpınar gibi oyuncularla birlikte başrolde oynadı. 1999'da Hayat Hüzünlü adlı üçüncü albümüyle yine büyük bir başarı yakaladı. 2000 yılında Rafet El Roman, Mehmet Ali Erbil ile 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası şampiyonası için Türkiye Millî Futbol Takımı'na yazdığı "Bir Gol Daha" şarkısını seslendirdi. 2000 yılında Dar Alanda Kısa Paslaşmalar adlı sinema filminde Müjde Ar ile birlikte başrolde oynadı. Rafet El Roman, yine 2000 yılında kurduğu RER Müzik adlı müzik prodüksiyon şirketiyle müzik piyasasına yeni isimler kazandırmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, hayatı sinema ve müzik üzerine kurulan Rafet El Roman'ın en büyük hedefi, senaristliğini ve yönetmenliğini yapacağı bir film projesini hayata geçirmek.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 13 Mayıs 2016

Yusuf Güney

Haberin Devamı

Yusuf Güney, Türk pop müziği sanatçısıdır. 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen şarkıcı, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınmış, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2006 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi.

Haberin Devamı

Şarkıcı, bu başarıların neticesinde Bir Sevda Masalı isimli ilk albümünü Rafet El Roman'ın prodüktörlüğünde 12 Şubat 2009 tarihinde Hüseyin Emre'nin sahibi olduğu Emre Plak'tan çıkardı. Albümün ilk video klibi, sözü ve müziği Rafet El Roman imzası taşıyan "Heder Oldum Aşkına"ya çekildi. Bu şarkı Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde en yüksek olarak 2 numaraya kadar yükselirken, Avrupa Radyo Listesi'nde 99 numarada yer aldı. Mayıs ayında ise albümün ikinci video klibi olarak, sözü ve müziği şarkıcının kendisine ait olan "Aşkım Aşklarından Bulasın" seçildi ve bu şarkı da en yüksek olarak 6 numaraya yükseldi. Şarkıcının 10 parçadan oluşan 2. albümü Aşka İnat, 3 Mayıs 2010'da yine Emre Plak'la çıkarıldı.

Haberin Devamı

Ardından 2012 yılında 3 şarkı ve 3 remixten oluşan Kader Rüzgarı adlı maksi single albümünü çıkaran Güney, 2013 yılında Sevgi Arsızı albümünü çıkarmıştır.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 13 Mayıs 2016

Nilgün Belgün

Nilgün Belgün, tiyatro, sinema ve dizi sanatçısıdır. Özel Şişli Lisesi ve İstanbul Belediye konservatuarı Şan ve Tiyatro Bölümü mezunu olan Belgün, 1973'te sanat hayatına atıldı. İlk olarak Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda deneyim edinen sanatçı, daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.1990 yılında "Bir Başka Gece"de oynadığı Darbukatör Bayramdaki "GÜLPEMBE" rolüyle kısa sürede daha büyük bir kitle tarafından tanındı. "İŞTE MÜZİK İSTE EĞLENCE", "GECE SEFASI" gibi televizyondaki eğlence Showlarında çeşitli parodilerde çeşitli tiplemeler yaptı. Sanat hayatının dışında, iki kitap yazan ve sosyal etkinliklerde de bulunan Belgün, Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği`nde Türkiye genelinde “Kadını Bilinçlendirme” kampanyasında çalışmalar yaptı, Parkinson hastalığıyla ilgili 2 yıl süren sağlık çalışmalarında yer aldı. Önce Star TV, sonra TV 8'de program yaptı.Nilgün Belgün İlk evliliğini 19 yaşındayken, tiyatrocu ve komedyen Abdullah Şahin ile yaptığı evlilikten Oylum Şahin adında kızı var. Nilgün Belgün'ün ikinci eşi İlhan Gencer'den Merve Gencer adında bir kızı var.Nilgün Belgün üçüncü evliliğini Atilla Demircioğlu ile yaptı. Esra Erol'un doğum yapması sebebiyle Esra Erol'da programının geçici sunuculuğunu yapmaktadır.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 13 Mayıs 2016

Şebnem Hassanisoughi

Şebnem Hassanisoughi, 7 Aralık 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası İranlı avukat ve annesi Türk olup Noterlik yapmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Program eğitimleri almıştır.

Şebnem Hassanisoughi, Birçok tiyatro oyununda, reklamda, dizi ve filmde rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Şebnem Hassanisoughi; gitar, bateri ve mızıka da çalabilmektedir.
2011 yılında Çiğdem Vitrinel’in yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını yaptığı “Geriye Kalan” adlı sinema filminde, başrolleri Devin Özgür Çınar, Erkan Bektaş, Şebnem Hassanisoughi ve Burak Tamdoğan paylaştı.

2013 yılında Bülent İnal, Burak Yamantürk, Burcu Kara, Özge Özpirinçci ve Umut Karadağ’ın yer aldığı “Tatar Ramazan” adlı dizide Güzide karakterini oynamıştır. Şebnem Hassanisoughi, 2014 yılında “Bana Artık Hicran De” adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Aslı Enver ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir.

Dizi’nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi isimler yer almaktadır. Şu anda Poyrаz Karayel dіzіsіnde Poyrаzın eşіnі, Sinanın annesі rolünü oynamaktadır.
16. bölüm itibаriyle diziyе dahil оlаcаk оlan başarılı aktrіs, Poyraz’ın yurt dışından gelen vе alkоl tedaviѕi gören eşine aуnı zamanda Sіnan’ın da аnnesi hауаt vеrеcеk.

BAKMADAN GEÇME!