Beyaz Show bu hafta nereden yayınlanacak? İşte, Beyaz Show 16 Aralık konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bu hafta nereden yayınlanacak İşte, Beyaz Show 16 Aralık konukları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 12:09

Beyaz Show konukları belli oldu. Yeni sezonda iki haftada bir yayınlanma kararı alan talk show programı her hafta farklı bir yerden yayınlanıyor. Beyaz Show bu hafta nereden yayınlanacak? Konukları kimler olacak? İşte, Beyaz Show 16 Aralık konukları!

Haberin Devamı

Beyaz Show 'un 16 Aralık tarihli yeni bölümünün konukları belli oldu. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla yıllardır evlerinize konuk olan talk show programı Beyaz Show bu hafta evlere Zürih’ten seslenecek. Son bölümü Eskişehir'den yayınlanan talk show programına yine bomba isimler konuk olacak. Peki, yeni sezonda yeni formatıyla gönülleri fethetmeyi sürdüren Beyaz Show 16 Aralık konukları kimler?

Sevilen talk show programı bu hafta Zürih’ten evlere konuk olacak. Beyaz Show yepyeni bölümleriyle ekran macerasını sürdürmeye devam ediyor. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla yıllardır evlerinize konuk olan talk show programı, bu sene aldığı bir karar ile farklı bir şehirden yayınlanıyor. Yeni sezonda iki haftada bir yayınlanma kararı alan Beyaz Show’un yeni bölümünün konukları ve nereden yayınlanacağı açıklığa kavuştu. Son bölümü Eskişehir'den yayınlanan Beyaz Show, bu hafta bomba konukları ve eğlenceli skeçleriyle yurtdışında! Sevilen talk show programı bu hafta Zürih’ten evlere konuk olacak. Peki Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler! İşte 16 Aralık Cuma Beyaz Show konukları!

Haberin Devamı

BEYAZ SHOW 16 ARALIK KONUKLARI

21. sezonuna giren Beyaz Show iki hafta aradan sonra Zürih’ten canlı yayınla ekranlara gelecek. 16 Aralık Cuma gecesi 23.30’da canlı yayınlanacak Beyaz Show’a bu hafta; sahnesiyle büyüleyen, baktıkça baktıran Ziynet Sali,, efsane bestelerin sahibi Gökhan Özen, Görümce filmiyle adından söz ettiren, kahkahalara boğan Gupse Özay, romantik komedilerin aranan jönü Buğra Gürsoy, oynadığı her rolün hakkını veren Eda Ece ve Okyanus şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ  konuk olacak.

GEÇEN HAFTAKİ KONUKLAR

Birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, kahkahalarıyla 2 haftada bir evleri şenlendiren Beyaz Show’un son bölümüne; ürk Pop müziğinin başarılı ismi Bengü, yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç, ünlü türkücü Kubat, "Sen Benim Her Şeyimsin" filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt konuk oldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!