Beyaz Show'da bu hafta | 8 Ocak Cuma

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showda bu hafta | 8 Ocak Cuma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 10:04

Cuma günlerinin fenomeni olan Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı? Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show yeni bölümüyle 8 Ocak Cuma günü saat 23.15'de canlı yayınla Kanal D'de.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının Cuma fenomeni olan Beyaz Show geçen hafta muhteşem bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmıştı. Beyaz Show’a bu hafta; İbrahim Yattara, Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman, Gürkan Uygun, Tuvana Türkay konuk olacak. 

Beyaz Showda bu hafta | 8 Ocak Cuma


BEYAZ SHOW'UN YILBAŞI GECESİ KONUKLARI



İbrahim Yattara Survivor 2016'da! | İbrahim Yattara kimdir?

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

1980 doğumlu olan Gineli Ibrahim Yattara'nın ismini futbolseverler 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olmasıyla duydu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu.

Haberin Devamı

Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kulüp tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olan Yattara, 187 maçta oynadı.

2010-2011 sezonunun sonunda takımdan ayrılan futbolcu, Suudi Arabistan'da Al Shabab'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon top oynayan Yattara, tekrar Türkiye'ye döndü ve Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu. Sakatlıklarla boğuşan Gineli yıldız Güney ekibinde sadece 4 maçta forma giydi Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Sırrı Murat Dalkılıç,  7 Ağustos 1983'de İzmir'de doğmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Haberin Devamı

2008 yılında ilk EP albümü Kasaba'yı çıkarmıştır. Murat Boz'un klibin de bulunduğu Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. 2009 yılında Pardon ve La Fontaine şarkılarını/teklilerini çıkarmıştır. 2010 yılında ilk stüdyo albümü Merhaba'yı çıkarmıştır. Albümden Külah, Kıyamadım İkimize, Merhaba Merhaba, Dönmem, Çatlat adlı şarkılara klipler çekmiştir. 2011 yılında Grup Hepsi ve Volga Tamöz ile beraber Şık Şık parçasında düet yapmıştır. 2012 yılında çıkardığı Bir Güzellik Yap adlı albümünü çıkarmıştır. Bu Albümden Bir Güzellik Yap, Kader, Lüzumsuz Savaş, Bir Hayli, Neyleyim İstanbul'u adlı şarkılara klipler çekmiştir. Bir Hayli video klibi YouTube'da 42 milyon izlenmeye ulaşmıştır ve en çok izlenmeye ulaştığı video klibidir. 2014 yılında Daha Derine albümünü çıkarmıştır. Bu Albümden de Bu Nasıl Aşk, Derine, Kördüğüm , Yani ve İki Yol adlı şarkılarına klip çekmiştir.

Haberin Devamı

Yine 2014 yılında Tv8'de yayınlanan Söyle Söyleyebilirsen adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır ve Star TV'de yayınlanan Sil Baştan adlı dizi de oynamıştır.

Dalkılıç 10 üzerinde ödül almıştır. Ödüller arasında iki Türkiye Video Müzik Ödülü, bir Altın Kelebek Ödülü bulunmaktadır. Şarkıcı 24 Ağustos 2015'te oyuncu Merve Boluğur ile evlendi. 



TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. 

Haberin Devamı


Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı.
Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.Şu anda Show TV'de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı



GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

Gürkan Uygun 27 Mayıs 1974 yılında Sakarya'da doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı.

Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı.

Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.



TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 yılında Bulgaristan göçmeni ve Rizeli bir annesinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Koleji’nden mezun olan Tuvana Türkay eğitimine Beykent üniversitesi Radyo Televizyon sinema bölümünde devam etti.

Kamera karşısına erken yaşta geçen Tuvana Türkay ilk kez 9 yaşında Reklam filmlerinde oynamaya başladı. Oyunculuk, şan ve diksiyon dersleri alan Tuvana Türkay, 2014 yılında Kara Para aşk dizisinde rol aldı ve son olarak 2015 tarihli Güvenrin Uçuverdi filminde oynadı. Tuvana Türkay bunların dışında Eksik Sayfalar, Esir Sultan, Yer Gök Aşk, Nakş-ı Dil Sultan, Ayrılık, Cumhur Cemaat yapımlarında yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!