Beyaz Show'a katılan Burcu Kıratlı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showa katılan Burcu Kıratlı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 19:46

Kenan Erçetingöz'ün kızı olarak bilinen Burcu Kıratlı dün akşam Beyaz Show'da tüm dikkatleri üzerine çekti. Biray Dalkıran'ın filmi Peri Masalı'nda başrolü üstlenen Burcu Kıratlı, senaryo gereği saçlarını kazıtmıştı. Oynadığı film ve dizilerle adından sıkça söz ettiren Burcu Kıratlı kimdir?

Haberin Devamı

Magazin basınının duayenlerinden Kenan Erçetingöz’ün kızı olan Burcu Kıratlı aynı zamanda, son dönemin en popüler oyuncularından Ahmet Kural’ın eski nişanlısı. “Peri Masalı” filminde beline kadar uzanan saçlarını kazıtarak gündeme oturmuş bir oyuncu.

Burcu Kıratlı, Temmuz 1989'da İstanbul’da doğdu.Koç burcu. Annesi ve babası, Burcu çok küçükken ayrılmış. 7 yaşından beri, annesinin ikinci eşi olan Kenan Erçetingöz büyüttü.

Beyaz Showa katılan Burcu Kıratlı kimdir

Burcu Kıratlı'nın Kenan Erçetingöz için şunları söylüyor: "Azarlardı, kızardı, ceza verirdi. Gece telefon çaldığında, telefon bir hafta yasaklanırdı. Akşamları 7’ye kadar iznim vardı"

Haberin Devamı

Burcu Kıratlı'nın mesleğinin dönüm noktası Peri Masalı filmi oldu.
“Normalde pek Radikal kararlar alabilen biri değilim ve saçlarımdan vazgeçmem hayatımın dönüm noktası oldu. 13-14 yaşımdan beri hep belime kadardı. Burcu denilince akla saç gelirdi. O yüzden kimse inanmadı zaten. Herkes photoshop sandı. Ama şunu anladım ki erkekler uzun saçı sevip kısa saça aşık oluyorlar. Çok güzel tepkiler aldım. Herkes “Sakın uzatma” diyor. Bir kişi bile uzatmamı istemedi"

Beyaz Showa katılan Burcu Kıratlı kimdir

Burcu Kıratlı hangi filmlerde oynadı?

Filmografi:

Su ve Ateş 2013
Peri Masalı 2013
Diriliş Ertuğrul 2014
Bizim Hikaye 2015

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!