8 Aralık Beyaz Show konuklarında kimler var? Beyaz Show bu akşam yeni bölümüyle Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

8 Aralık Beyaz Show konuklarında kimler var Beyaz Show bu akşam yeni bölümüyle Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 20:04

Beyaz Show konukları yeni bölümün yayınlanmasına kısa bir süre kala belli oldu. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Beyaz Show, bu hafta yine sanat dünyasının birbirinden renkli isimlerini ağırlayacak. Beyazıt Öztürk’ün skeçlerine konukların da dahil olmasıyla kahkaha tufanı yaşanacak. Peki, 8 Aralık tarihli Beyaz Show konukları kimler?

Haberin Devamı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, "Maide’nin Altın Günü" filmi ile Ezgi Mola, sevilen oyuncular Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil konuk oluyor.
. Beyaz Show 8 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

BEYAZ SHOW’DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

En son 1 Aralık’ta izleyici karşısına çıkan "Beyaz Show" bu hafta; “Aile Arasında” filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş, Ayta Sözeri ve ünlü sanatçı Funda Arar konuk oldu. 1 Aralık’ta vizyona yeni giren “Aile Arasında” filminin senaristi Gülse Birsel film çekimleri sırasında yaşanan komik olayları anlatması herkesi güldürdü.
Funda Arar sesinin güzelliği ve söylediği şarkılarla yine stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi büyüledi.
Derya Karadaş’ın evlenmeden önce eşi tarafından evlilik teklifi almaması, Funda Arar’ın da benzer bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı. Engin Günaydın’ın sempatikliği geceye damga vurdu. Ünlü komedyenin her söylediği adeta stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Ayta Sözeri, çok yetenekli olduğu ama çok da bilinmeyen bir özelliğini programda gösterdi. Ferdi Özbeğen’den Dilek Taşı şarkısını söyleyen Ayta Sözeri sesiyle herkesi etkiledi.

“Aile Arasında” filminin başrol oyuncularından Demet Evgar’ın telefonla programa bağlanması gecenin ilk sürpriziydi.

BAKMADAN GEÇME!