Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı? 19 Şubat Beyaz Show konukları!

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı 19 Şubat Beyaz Show konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 16:06

Beyaz Show 19 Şubat Cuma yayınlanacak mı?, Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyaz Show hayranları şimdi bu sorunun yanıtını arıyorlar. Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırıları nedeniyle Kanal D'deki birçok eğlence programı iptal edildi. Bunlardan birisi de Beyaz Show. Program bu hafta yayınlanmayacak.

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğundaki Beyaz Show geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Seyircilerin sabırsızlıkla bekledikleri 19 Şubat Beyaz Show ise internet sayfasında yer alan tarihe göre bu hafta da yayınlanmayacak.

Seyirciler şimdi 'Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı?', 'Beyaz Show neden yok?', 'Beyaz Show bitti mi?' gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar.

Ankara'da ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle 19 Şubat Cuma günü ekrana gelecek olan Beyaz Show, 26 Şubat 2016 Cuma gününe ertelendi. 

Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı 19 Şubat Beyaz Show konukları

Beyaz Show'un 19 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı Kanal D'nin internet sitesinde yayınlanmıştı. Ancak program iptal edilince fragman da siteden kaldırıldı.

Haberin Devamı

Ankara'da 17 Şubat akşamı yaşanan terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı. Televizyon kanallarındaki bir çok eğlence programı Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Ünlüler, terör saldırısına karşı duyarsız kalmadılar.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları; Ata Demirer, Cengiz Kurtoğlu, Şota Arveladze ve Büşra Pekin olarak duyurulmuştu. Ancak Beyazıt Öztürk Ankara’daki terör olaylarından dolayı programını, diğer bir çok program sunucusu gibi iptal etti.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk ya da bilinen ismi ile Beyaz, 12 Mart 1969 yılında Bolu’ da dünyaya geldi. Aslen Artvin’ lidir. Memur bir ailenin ikini oğludur. Babasının polis olması nedeni ile ilk ve orta eğitimini Anadolu’ nun farklı illerinde tamamlamak zorunda kaldı. Uzun yıllardır Beyaz Show isimli programın sunuculuğunu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!