Beyaz Show Survivor klibi kahkaya boğdu - izle

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show Survivor klibi kahkaya boğdu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:26

Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show’a dün akşam Survivor skeci damga vurdu. Beyazıt Öztürk, bu hafta Survivor’a katıldı. Stüdyodakiler ve ekranları başındaki izleyiciler kahkahalara boğuldu. Sevilen yarışmanın özel anlarından derlediği kliple Beyaz Show'da Survivor skeci izleyicler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. İşte Beyaz'ın gözünden Survivor klibi

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'da dün akşam Survivor rüzgarı esti.  Beyazıt Öztürk yaptığı Survivor skeciyle herkesi kırdı geçirdi. Beyaz katıldığı Survivor'da hakkında kulis yapılmamasından, kişiliği olmamasından ve Kubat'ı çok özlediğinden dert yandı. Skece damga vuran olay ise Beyaz'ın  Acun Ilıcalı'dan wifi şifresi istemesi oldu.

Survivor yarışmasına katılan Beyaz'ın içler acısı hali!

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyazıt Öztürk ya da bilinen ismi ile Beyaz, 12 Mart 1969 yılında dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da, memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Türk asıllıdır. Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı.

Haberin Devamı

Gemlik Lisesi mezunu olan Beyazıt Öztürk o zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümü'nü kazandı. Aynı zamanda lisanslı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdürürken bir yandan da radyo programcılığıyla ilgilenmeye başladı. Özel televizyon kanallarının ve radyoların sayısının hızla arttığı bir dönemde, ev arkadaşıyla birlikte Eskişehir radyolarında çalışmaya başladı. Ancak "r" harfini telaffuz edememesi nedeniyle, sunuculuk isteği reddedildi ve sadece program hazırlamakla yetindi. Yine de kuralları aşarak sesini dinleyicilere ulaştıran Öztürk, farklı ve esprili tarzıyla beğeni topladı. Sonrasında, ev arkadaşının kurduğu "Genç Radyo"da program sunmaya devam etti ve arkadaşlarıyla birlikte, siyasi içerikli bir mizah dergisi olan "Gına"yı çıkarmaya başladı.

"Beyaz" takma adını ilk defa bu dergi için çizdiği karikatürlerin altında kullandı. Eskişehir'de geçirdiği bu dönemde, iki heykel, iki seramik, bir karikatür sergisi açan Öztürk, son olarak da bir karma seramik sergisine katıldı. Uzun yıllardır ekranlarda Beyaz Show isimli programını yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!