Beyaz Show'un ne zaman başlayacağı belli oldu! İşte Beyaz Show konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun ne zaman başlayacağı belli oldu İşte Beyaz Show konukları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 11:04

Beyaz Show heyecanı için geri sayım başladı. Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show'un hayranları uzun süredir büyük bir merakla başlangıç tarihini merak ediyorlardı. Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show bu hafta itibariyle yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. Peki Beyaz Show nasıl bir formatta ve hangi konuklarla ilk programını gerçekleştirecek?

Haberin Devamı

Beyaz Show yep yeni bir format ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Beyaz Show hayranları programın ne zaman başlayacağını merakla bekliyorlardı. Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show bu hafta ekranlara gelecek. Peki Beyaz Show nasıl bir formatta ve hangi konuklarla ilk programını gerçekleştiriyor? İşte detaylar!

Beyaz Show'un 18 Kasım Cuma günü konukları; Hakan Altun, Seranay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit oluyor. Beyaz Show hasrete nokta koyuyor, yeni sezonun ilk bölümünü Berlin'den veriyor. Beyaz Show 18 Kasım Cuma saat 23.30'da Kanal D'de!

Beyaz Show sezona farklı başladı…
Bu yıl bir ilke imza atarak, izleyicisi ile buluşmak için dünyanın farklı şehirlerine  giden Beyaz Show, adeta Avrupa’yı salladı. Hannover ile başlayıp, Düsseldorf, Antwerp, Frankfurt, Berlin, Melbourne ve Sidney ile devam eden turneye binlerce gurbetçi yoğun ilgi gösterdi. Sevdikleri sanatçıları yüz yüze görme şansına sahip olmaya çalışan seyirciler Beyaz Show’a katılabilmek için birbirleri ile yarıştı.

Haberin Devamı

Sevilen sanatçılar da yalnız bırakmadı!
Kahkaha ve eğlencenin yıllardır olduğu gibi hız kesmeden devam ettiği Beyaz Show’u, Hakan Altun, Demet Akalın, Serenay Sarıkaya, Ayla Çelik, Kubat, Murat Dalkılıç, Simge Sağın, Tolgahan Sayışman, Özge Ulusoy, Eypio, Ben Bilmem Eşim Bilir programının eğlenceli çifti Esra-Sabit Şimşek gibi ünlü isimler de turne boyunca yalnız bırakmadı.

Aylardır titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk’ün Aralık’a kadarki programı da belli oldu! Kanal D’nin fenomen programı Beyaz Show, eşi benzeri görülmemiş bir formatla yeni sezona merhaba diyecek.
Yıllardır her hafta cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’daki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşacak. Aylardır titiz bir çalışmayla, yepyeni projesini hayata geçirmeye hazırlayan Beyazıt Öztürk’ün Aralık’a kadar olan programı da belli oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!