Beyaz Show konukları kimler? 24 Şubat Beyaz Show konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show konukları kimler 24 Şubat Beyaz Show konukları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 17:45

Beyaz Show için heyecan dorukta. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu. Yepyeni ve bol kahkahalı bölümleriyle iki haftada bir evlerimize konuk olan Beyaz Show'da bu hafta birbirinden eğlenceli konuklar yer alıyor. Televizyon tarihinin en uzun süreli talk show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? İşte, 24 Şubat Cuma Beyaz Show konukları.

Haberin Devamı

Beyaz Show  konukları yeni bölümünün yayınlanmasına kısa bir süre kala duyuruldu. Beyazıt Öztürk’ün sunduğu, sevilen talk- show programı Beyaz Show, yepyeni bölümüyle yine çok eğlendirecek. Beyaz Show’un bu haftaki konukları yeni bölümünün yayınlanmasına kısa bir süre kala duyuruldu.  Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu talk-show programı Beyaz Show, bu hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. İşte, 30 Aralık Beyaz Show konukları!

BEYAZ SHOW KONUKLARI KİMLER?

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show konukları; Vatanım Sensin dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç, güzelliğiyle büyüleyen oyuncu Tuba Büyüksüstün, şarkılarıyla adeta büyüleyen Suzan Kardeş, kimi zaman güldürüp kimi zaman hüzünlendiren rollerin odak isimleri Zafer Algöz ve Mehmet Günsur olacak. 

Haberin Devamı

Beyaz Show 24 Şubat Cuma gecesi yayınlanacak yeni bölüme, "İstanbul Kırmızısı" filmi ile Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, sevilen sanatçı Suzan Kardeş, yeni çıkarmış olduğu kitabı ile ünlü oyuncu Zafer Algöz ve genç yetenek Berat Efe Parlar konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle “Beyaz Show” yeni bölümü ile yine şahane!

 

BAKMADAN GEÇME!