Beyaz Show'un konukları kimler? - 18 Mart 2016 fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun konukları kimler - 18 Mart 2016 fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 10:04

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen talk show programı Beyaz Show, muhteşem konukları ve eğlenceli sohbetleriyle bu akşam aynı saatinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 18 Mart akşamı ekrana gelecek olan Beyaz Show'un konukları belli oldu. İşte; Beyaz Show yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Birbirinden eğlenceli konukları ve bol kahkahalı komik sohbetleri ile Cuma akşamlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen Beyaz Show, yeni sezonunda yepyeni muhteşem bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile 20 yıllık yayın hayatı boyunca izlenme rekoru kırarak büyük başarılara imza atan Kanal D’nin eğlence programı Beyaz Show’da bu hafta ‘Şeytan Tüyü’ sinema filminin oyuncuları ve ünlü şarkıcı Kubat konuk oluyor.

18 Mart 2016 Beyaz Show Fragmanı

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleri ve konukları ile her hafta olduğu gibi bu hafta da muhteşem bir program sunacak.

Cuma akşamlarına damga vuran sevilen eğlence programında bu hafta bugün itibariyle gösterime giren ‘Şeytan Tüyü’ isimli sinema filminin oyuncularından Güven Kıraç, Mustafa Üstündağ, Şükran Ovalı ve Larissa Gacemer konuk olacak.

Haberin Devamı

Ayrıca hafızalara kazınan muhteşem şarkıları ile ünlü sanatçı Kubat sizlerle! Şahane sohbetleri ve esprileri ile bu akşam saat 23:30’da Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’u sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!