Beyaz Show'un bu haftaki konukları için heyecan dorukta! 30 Aralık Beyaz Show konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları için heyecan dorukta 30 Aralık Beyaz Show konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 21:39

Beyaz Show programı için heyecan dorukta. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle seyredilen eğlenceli talk show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları belli oldu. Yepyeni ve bol kahkahalı bölümleriyle iki haftada bir evlerimize konuk olan Beyaz Show'da bu hafta birbirinden eğlenceli konuklar yer alıyor. Televizyon tarihinin en uzun süreli talk show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? İşte, 30 Aralık Beyaz Show konukları.

Haberin Devamı

Beyaz Show’un bu haftaki konukları yeni bölümünün yayınlanmasına kısa bir süre kala duyuruldu. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı Beyaz Show yepyeni bölümleriyle evlere şenlik getirmeye devam ediyor. Beyaz Show’un bu haftaki konukları yeni bölümünün yayınlanmasına kısa bir süre kala duyuruldu.  Türk televizyon tarihinin en uzun süredir devam eden talk-show programı Beyaz Show, 2016 yılına müthiş bir bölüm ile veda edecek. Peki, 2016’ının son bölümünde kimler konuk olacak? İşte, 30 Aralık Beyaz Show konukları!

Beyaz Show’a bu hafta; şarkıları dile getiren, yorumlarıyla yürekleri titreten, sahnesi ayrı duruşu ayrı efsane, sesi gülen adam Koray Avcı, Beyaz Futbol’un her dair cool moderatörü, nev-i şahsına münhasır bir spiker Ertem Şener, dert- sorun ne varsa çözen, verdiği pratik bilgilerle hayali kolaylaştıran, güzellik ve moda konusunda da bir uzman Zahide Yetiş, Survivor’ın ele avuca sığmaz yarışmacısı, adeta bir sevimlilik abidesi, Seda Aktuğlu konuk oluyor. Beyaz Show 30 Aralık Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜM KONUKLARI

Yeni sezonda formatın değişmesi nedeniyle 2 hafta bir yayınlanan Beyaz Show, en son 16 Aralık'ta izleyicileriyle buluşmuştu. Sevilen programın16 Aralık tarihli bölümüne sahnesiyle büyüleyen Ziynet Sali, efsane bestelerin sahibi Gökhan Özen, Görümce filmiyle adından söz ettiren Gupse Özay, romantik komedilerin aranan jönü Buğra Gürsoy, oynadığı her rolün hakkını veren Eda Ece ve Okyanus şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ  konuk olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!