Beyaz Show'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 15:15

Geçtiğimiz hafta bant yayını yaparak seyircilerini şaşkınlığa uğratan Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğundaki Beyaz Show 12 Şubat'ta yayınlamayacak. Peki; Beyaz Show yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Beyaz Show konukları kim olacak? İşte merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'un, 20 yıllık yayın hayatında ilk defa banttan yayınlanması ve bu hafta yani 12 Şubat'ta olmayacağının açıklanması üzerine seyirciler '' Beyaz Show bitiyor mu?'', ''Beyaz Show neden kaldırılıyor?'' ve ''Beyaz Show ne zaman yayınlanacak?'' gibi sorular sormaya başladılar.

Konuyla ilgili açıklama Kanal D'den geldi. Açıklamada; Beyaz Show'un yeni bölümünün 19 Şubat Cuma günü yayınlanacağı belirtildi.

Ekranların fenomen talk-show programı Beyaz Show, 20 yıldır aralıksız olarak canlı yayın ile ekrana geliyordu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde kendisini Ayşe Öğretmen olarak tanıtan bir kişinin söyledikleri, Beyazıt Öztürk'ün zor durumda kalmasına neden olmuştu.

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Haberin Devamı

Beyaz Show'da Şok Protesto!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!