Beyaz'ın gelin adayı Songül ile yaptığı düet - izle

Güncelleme Tarihi:

Beyazın gelin adayı Songül ile yaptığı düet - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 16:51

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show’un 5 Şubat 2016 yayınında yine çok komik anlar yaşandı. Ekranların komik adamı Beyaz, yine bir düet yaptı ve hem izleyenler, hem de ekran başındaki izleyicileri kırdı geçirdi. İşte; Çılgın gelin adayı Songül ile Beyazıt Öztürk'ün düeti...

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarında yayınlanan sevilen izdivaç programında evlenmek için hayatının aşkını arayan gelin adayı Songül, söylediği şarkılar ve özellikle de Hadise’nin Prenses adlı şarkısını kendine has yorumu ile seslendirmesi ile olay yaratmış, izleyenleri gülmekten kırmıştı.

Beyazıt Öztürk de bu haftaki Beyaz Show programında gelin adayı Songül ile bir düet yaptı. İşte; Beyaz ile gelin adayı Songül'ün muhteşem düeti.

Beyaz'ın, evlendirme programının sempatik adayı Songül ile çektiği klip yine olay olacak... Songül, Beyaz ile programda düet yapmak istediğini inatla söyler.. Beyaz onu, kapıdan kovar; o, bacadan girer... Beyaz, korku dolu anlar yaşar ve Songül'ün isteğini bakın nasıl kabul eder?

Songül Beyaz’ ın Korkulu Rüyası Oldu…

Haberin Devamı

Muhteşem düetin konusu “Songül’ ün Beyaz’ a Musallat Olması” idi. Skeçte Beyaz evinde uyurken beyaz gelinliğini giyip gelen Songül geliyor. Sonra da o meşhur Prenses şarkısını yine kendi tarzı ile yorumlamaya başlıyor. Beyaz bu şarkı karşısında korku dolu anlar yaşıyor. Evde Songül’ den saklanmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Songül, dolabın içine saklanan Beyaz’ ı eliyle koymuş gibi buluyor. Programda yayınlanan bu düet skeci izleyicilerin ve stüdyodakileri gülmekten kırıp geçiriyor.

Beyaz Kimdir?

Beyaz olarak bilinen sunucunun tam ismi Beyazıt Öztürk’tür. 12 Mart 1969 yılında yılında Bolu’ da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvin’ li, baba tarafından Gürcü asıllıdır. Beyaz, sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısıdır. Şu an Beyaz Show programını sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!