Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 01:22

BORNOVA Anadolu Lisesi'nden mezun olmuş ve topluma fayda sağlamış projeler üretip uygulayan, yaptıkları işler ile bireysel ya da kurumsal olarak toplum yaşamına katkılarda bulunmuş kişilerin ödüllendirilmesinin amaçlandığı Beyaz Ödülleri bu senede düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

2012 yılında dünyanın en eski ve en büyük halkla ilişkiler örgütü, International Public Relations Association'ın (IPRA) 2014 Dünya Başkanlığı'na getirilen ve iş dünyasına yapılan katkıları ile başarılı çalışmaların nedeniyle Beyaz Yatırım Ödülü'ne gazeteci- halkla ilişkilerci - eğitimci Dr. Zehra Güngör layık görüldü. Beyaz Düşünce Ödülü ise; akademik alanda elde edilen başarılı çalışmaları nedeniyle (1993-94 yıllarında Hollanda Leiden Tıp Fakültesi KBB ABD başkanı ve IFOS Genel Sekreteri Prof.Dr. Jan J. Grote ile 30 kadavra kafatası üzerinde yaptığı araştırmada temporal kemik ön epitimpanumda bir kemik çıkıntıya, literatürde ilk kez olmak üzere isim verdi (supratubal ridge) ve bu bölgedeki anatomik bir varyasyonu yine ilk kez tanımladı (AES type I, AES type II. Bu çalışma American Journal of Otology'de yayımlandı ve 2000 yılında basılan, Canalis ve Lambert'in The Ear, Comprehensive Otology isimli klasik tıp kitabında onun verdiği isimlerle refere edildi) Doç. Dr. Kazım Önal'a verildi.

Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

Sanat ve spor alanında yaptığı katkıları nedeniyle Beyaz Yorum Ödülü ise Boğaziçi Üniversitesi'nde siyaset bilimi doçenti Koray Çalışkan'a verilirken, BAL'dan mezun olma şartı aranmayan ve yaşamıyla topluma örnek olan ve farklı konularda yaptığı katkılarla topluma eğitim, kültür, yaşam düzeyinin yükselmesine hizmet etmiş kişilere verilen Beyaz Yaşam Ödülü'ne layık görülen ve rahatsızlığı nedeniyle törene katılamayan Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın ödülünü ise kızı Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı aldı.
Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!