Beyaz’ın partisine el ele katıldılar

Serdar Bilgili, yaklaşık bir aydır Dilruba Sarıyer ile flört ediyor.

İlk olarak iki hafta önce Tarabya'daki Kıyı Balıkçısı’nda baş başa yemek yerken görülen çift, 4 Nisan akşamı da ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün Zekeriyaköy'deki evinde verdiği partiye katılmış. Partiye el ele gelen ve içerideki samimiyetleri az sayıdaki konuğun dikkatinden kaçmayan Bilgili ile Sarıyer, gecenin sonunda evden yine el ele çıkmış duyduğuma göre...

Fashion Bar’ın isim hakkını aldılar

Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye'de düzenlenen "Miss FTV Europe Model Awards" yarışması, 2007 ve 2008 Eylül aylarının son haftasında Adam&Eve Otel'de yapılacak. Fashion TV, bu anlaşmayla birlikte Roma, Atina, Singapur, Beyrut başta olmak üzere dünyanın önemli 40 şehrinde hizmet veren "Fashion Bar" isim hakkını da iki yıllığına Adam&Eve’e verdi. Patron Talha Görgülü, Ege ve Akdeniz bölgesinde açılacak Fashion Bar'ların ilkinin Adam&Eve Otel'de önümüzdeki ay hizmete gireceğini söylüyor.

Yeni bir aşk mı doğuyor

Sevgilisi Murat Evliyaoğlu'ndan geçtiğimiz aylarda ayrılan Güliz Onursal’a önceki akşam Nişantaşı'ndaki STNBL adlı gece kulübünde rastladım. Şarkıcı Betül'ün sahneye çıktığı mekana arkadaşı Tamer Gürsoy ile gelen Onursal’ın keyfi yerindeydi. Masalarında işadamı Haluk Eren'in de olduğu Onursal’ın tüm gece yüzünden gülümseme eksik olmadı ve şarkılara eşlik etti. Onursal ve Tamer Gürsoy’un yeni bir aşkın başlangıcında olduğunu o gece gördüm.

40. yıl kutlaması

Uluslararası oteller zinciri Club Med, Türkiye'deki 40. yılını Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen davetle kutladı. "Club Med 40. Yıl" davetine, uluslararası Club Med CEO'ları, üst düzey yöneticileri ve Club Med ekibinin yanı sıra yıllardır Club Med'in ayrıcalıklı dünyasını paylaşan misafirleri de katıldı.

İkincide mutluluğu buldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Başkanı Mehmet Cansun’un büyük oğlu Naci Cansun, üç ay önce Londra’daki Türk Konsolosluğu’nda gerçekleştirilen nikah töreniyle Nadya Cansun’la dünya evine girerek ikinci evliliğini yapmıştı. Cansun çiftinin düğün töreni, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. Mehmet-Nihal Cansun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen düğüne; Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz da katıldı.

Çaylı tanıtım

Ayşegül Kozikoğlu ile Sibel Ögetürk tarafından kurulan ve uluslararası markaları bünyesinde toplayan INUI, 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonunu, yarın Nişantaşı'ndaki Leea Brasserie'de düzenleyeceği özel çay partisinde tanıtacak. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının davetli olduğu organizasyon sırasında mankenler kıyafetleri tanıtırken, stil danışmanı Ece Sükan da kıyafetlerle ilgili bilgiler verecek, konuklara stil önerilerinde bulunacak.

19 Nisan’da sezonu açıyor

Bodrum-Türkbükü'nün gözde oteli Divan Palmira, 19 Nisan günü sezonu açıyor. Satışa çıkarıldığı yönündeki söylentilerin aksine de otelde ciddi yeniliklere gidildi. Koç Holding, otelin müdürü Kamil Erenyatır'ın yerine İstanbul-Elmadağ'daki Divan Oteli'nin Genel Müdürü Murat Gün'ü Bodrum'a gönderdi. Gün, yeni ekibiyle işbaşı yapacak. Bu arada bir de not düşeyim: Divan Palmira'da sezon başı olması nedeniyle iki kişilik odalarda fiyatlar 110 Euro'dan başlıyor.

Cahide'de bir star

zun yıllardır İtalya'da yaşayan ve yönetmen Ferzan Özpetek’in vazgeçilmez oyuncusu olan Serra Yılmaz’ın ünü tüm Avrupa’ya yayılmış durumda... Son olarak Özpetek’in "Bir Ömür Yetmez" adlı filminde rol alan Yılmaz, filmin galası nedeniyle geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi. Yılmaz’a önceki akşam Cahide&Variete'de rastladım. Mekanın işletmecisi Gülsüm Sami ile birlikte şov programını izleyen başarılı oyuncunun neşesi yerindeydi.
Yazarın Tüm Yazıları