Beyaz gece

Galatasaray Adası’nda hizmet veren SuAda, önceki gün "beyaz gece" konseptli bir parti ile yaz sezonunu açtı.

İşletmeciliğini Mehmet Koçarslan ile Ali Ünal’ın yaptığı mekánın açılışına ilgi büyük oldu. Konukların neredeyse tamamının beyazlar içinde katıldığı parti, son derece renkli geçti. Sibel Tüzün, Ahmet Ağaoğlu, Nalan Aksoy, Yurdal-Ivana Sert gibi cemiyet hayatının tanınmış simalarının da arasında bulunduğu davetli topluluğu, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye devam etti.

Eski First Lady’den tebrik aldı

Tülin Şahin, geçtiğimiz gün Ankara Swissotel’de düzenlenen defilede podyuma çıktı. Ünlü manken, başarılı geçen bu defilenin ardından verilen kokteylde de neredeyse podyumdaki kadar ilgi çekti. Şahin, bir ara konuklar arasında bulunan Semra Sezer ile de bir araya geldi. Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Hanım, Şahin’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Sezona hazır

Bir aydır Silivri’deki evinde kalan Selma Türkeş, bu kısa süre içinde epey de kilo vermiş. İşin sırrı ise evinin yakınındaki Klassis Otel’miş... Türkeş, her fırsatta otelin spa ve fitness salonunda almış soluğu... Bu sayede fazlalıklarından büyük oranda kurtulan Selma Hanım’a geçtiğimiz akşam Park Şamdan’da rastladım. Gerçekten de yaz aylarına, plaj sezonuna tamamen hazır görünüyordu.

Sürpriz ziyaretçi

Begüm Şen’in annesi Demet Tanık, geçtiğimiz hafta yaşamını sürdürdüğü İzmir’den İstanbul’a geldi. Kızını ve torunlarını çok özleyen Tanık’ın bu sürpriz ziyareti, Şen ailesini sevindirdi. Torunları ve kızıyla hasret gideren Demet Hanım, çok sevdiğini bildiğim damadı Adnan Şen’in misafiri olarak gece gezmelerinde de boy gösterdi.

Hálá genç kız gibi

Zerrin Bilimer, önceki akşam Nişantaşı Park Şamdan’da verilen davete katıldı. Bu özel gece için omuzlarını açıkta bırakan fiyonklu bir mini elbise seçen Bilimer, bir kez daha yıllara meydan okuduğunu gösterdi. Onun estetik operasyonlardan mümkün olduğunca uzak durduğunu bilenler de zindeliğine ve hiç kaybetmediği formuna her zamanki gibi hayran kaldılar.

Şalı yerlerde

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, geçtiğimiz akşam Park Şamdan’daydı... Cemre Birand’ın doğum günü kutlamasına katılan Güler Hanım, mekanın kapısında bekleyen gazetecilerin görüntü alma talebini geri çevirmedi ve poz verdi. Ancak bu şekilde poz vermeye pek de alışık olmadığından, şalının kayıp yerlere süründüğünü fark bile etmedi.

Tatil yaramış

Samra Tümen, geçtiğimiz hafta kızı Aslı ile beraber bir haftalığına Sapanca’daki Richmond Otel’e gitmişti. Spa merkezinde detoks programına katılıp toksinlerinden arınmayı ve dinlenmeyi planlayan anne-kız, tatilden birkaç gün önce döndü. Samra-Eser Tümen çiftine geçtiğimiz akşam Cemre Birand’ın Park Şamdan’daki doğum günü partisinde rastladım. Samra Hanım’a gerçekten de tatil yaramış görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları