Beyaz eşyacılardan fuar çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz eşyacılardan fuar çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 14:30

Beyaz eşyacılardan fuar çağrısı

Haberin Devamı

MERSİN Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 8 No’lu Dayanıklı Tüketim Malları Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Yılmaz, piyasalardaki durgunluğun giderilmesi için özel bir fuar düzenlenmesi çağrısında bulundu.
Özellikle düğün sezonunun açılacağı mayıs ayında böyle bir planlama yapılmasının sektörü canlanacağını belirten Komite Başkanı Yılmaz, bu konuda Büyükşehir Belediyesi, MTSO ve fuar firmasından destek beklediklerini söyledi. Gerekirse mobilyacılar ve elektronikçileri de dahil ederek, geniş katılımlı bir organizasyon düzenlenebileceğini ifade eden Yılmaz şunları söyledi:
"Son dönemlerde piyasalarda yaşanan durgunluğu yaza girdiğimiz, düğün sezonunun açıldığı bir dönemde düzenleyeceğimiz ortak organizasyon ile canlandırabileceğimizi düşünüyoruz. Fuar firmasının takvimine göre bir planlama yaparak belki fuar alanını kullanıp ürünlerimizin tanıtımını yapıp kampanyalı satışlar gerçekleştirebiliriz. Bu sayede özellikle düğün sezonunda halkımız da birçok yeri dolaşmak yerine ihtiyacı olan ürünleri tek bir yerde görüp hem zamandan kazanır hem de kampanyalı fiyatlarla satın alma imkanı yakalayabilir."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!