Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 10:10

Sıcak yaz günlerinde beyaz elbiseler, bronz bir tende ve doğru renkte aksesuarlarla birleştiğinde göz alıcı görünmenin en önemli anahtarıdır.

Haberin Devamı

Yaz aylarının gelmesiyle gardıroplardan çıkan beyaz elbiseler sıcak günlerde en çok tercih edilen giysilerden biridir. Renk olarak güneş ışınlarını vücuda geçirmemesi ve yanık bir tenle birleştiğinde yazın en şık duran rengi kuşkusuz beyazdır.

 

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır

 

BRONZ TENE EN ÇOK YAKIŞAN RENK!

Kişiye natürel ve çekici bir görüntü katan beyaz renk, özellikle elbise tercihlerinde başı çekmektedir. Hemen hemen her kadının en az iki üç tane beyaz elbisesi mevcuttur. Çabasız şıklığın anahtarı olan beyaz, elbise gibi konforlu bir giysi türüyle birleştiğinde kişiyi çekici bir havaya sokar. Hemen hemen bütün renklerle giyilebilen beyaz renk; karşıt rengi olan siyahla giyildiğinde iddialı, maviyle giyildiğinde sofistike, kahve tonlarıyla giyildiğinde ise kişiyi bohem bir havaya sokar.

 

Haberin Devamı

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır

 

GÜMÜŞ VE ALTIN AKSESUARLARLA ELEGAN BİR GÖRÜNÜM YAKALAYIN

Beyaz elbise giyerken en önemli noktalardan biri elbiseye uyumlu, elbisenin modeline göre iddiayı artırabilecek veya azaltabilecek türde aksesuar tercihleri yapmak olacaktır. Beyaz sade bir kokteyl elbisesini zarif bir havada tamamlamak için gümüş veya altın aksesuarlar doğru tercihler olur. Ayakkabıların da yine bu tonlardan veya pudra tonlarından seçilmesi kişiye elegan bir hava katar.

 

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır

 

İSTER SOFİSTİKE GÖRÜN İSTER İDDİALI

Uzun beyaz bir elbiseyi mercan ve turkuaz renklerde aksesuarlarla tamamlamak da deniz kenarında marin etkisini ikiye katlayacak bir seçim olur. Ayrıca doğal tonlarda ve malzemelerde seçilen şapkalar da şıklığı tamamlar. Boyuna bağlanan renkli bir fular sofistike bir görünüme yardımcı olurken, dantel veya işlemeli bir şal ise daha iddialı ve zarif bir hava yaratır.

 

Haberin Devamı

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır

 

VINTAGE AKSESURLARLARLA BOHEM GÖRÜNÜM

Uzun beyaz elbiselere bohem bir stil katmak için vintage küpe ve kolyeler, kahverengi tonlarda aksesuarlar kullanmak doğru görüntüyü yakalamaya yardımcı olur. Yaz aylarına uygun olan el ve ayak bileklerine takılan aksesuarlar kullanmak da bohem ve şık olmanın en önemli yollarındandır. Çeşitli bandana ve saç aksesuarları da bu stilde tercih edilebilir.

 

Beyaz elbiselerle hangi aksesuarlar kullanılır

 

AKSESUARLARLA İDDİANI YARAT!

Beyaz kısa bir elbiseyi renkli aksesuarlar ve ayakkabılarla daha enerjik bir havaya sokmak da mümkün. Açık kırmızı, pembe, sarı veya açık yeşil tonlarda akseusarlarla kombinlenen beyaz elbiseler daha iddialı ve hareketli bir tarz yaratmaya yardımcı olur. Ayrıca renkli çerçeveli gözlükler de renkli takılar yerine iddialı bir tercih olarak kullanılabilir. 

 

Haberin Devamı

nasilkolay.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!