'Beyaz' AKM sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Beyaz AKM sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 15:40

'Beyaz' AKM sahnesinde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - OYUNCU Derya Alabora ile Deniz Çakır, yeni oyunları 'Beyaz' ile Antalya'da sahneye çıkıyor. Yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin geçmişleri ve kendileriyle yüzleşmelerini konu alan ‘Beyaz’, AKM Aspendos Salonu'nda sahnelenecek.

Hayatını evinden uzakta, kendi isteğine göre yaşayan abla ile hayallerini gerçekleştiremeyen kız kardeşin geçmişleriyle hesaplaşmasını aktaracak oyun, 20 Mart Salı günü saat 20.00'de AKM Aspendos Salonu'nda Antalyalılarla buluşacak. Fransız yazar Emmanuelle Marie'nin yazdığı, Özen Yula'nın yönettiği oyun için aylardır prova yapan Deniz Çakır ve Derya Alabora'nın ilk temsilleri olan 'Beyaz' sahnelendiği her yerde yoğun ilgiyle karşılandı. Oyununn biletleri Biletix, AKM gişeleri, Migros AVM Bolçi, Nabu Artemis Kitabevi ve Hacı Saad Restaurant'ta satışa çıktı.

OYUNUN KONUSU

İki kız kardeş yıllar sonra annelerinin rahatsızlığı dolayısıyla tekrar bir araya gelir. Abla kendi hayatını anlatıp dururken, kardeşi bu durumdan çok rahatsız olur. Çünkü abla evden ayrılıp hayatını yaşarken, kardeşi tam tersi evde kalıp hayallerini yaşayamamıştır. Abla ve kardeş devamlı geçmişin muhasebesini yapar. Acıdan sessiz dinginliğe doğru bir yolculuk başlar. Ertelenmiş duygular, konuşmalar, yavaş yavaş aralarındaki sarsılmış bağı yeniden birbirine bağlayabilecek midir?

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!