Beştepe’nin yükselen değeri

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’nin yükselen değeri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 15:33

Alt yapıdan yetişen İrfan Can Kahveci, 10 bin TL maaşa oynarken, şimdi transferin gözdesi oldu. Hacettepe’nin 3 yıl önceki 3. Lig play-off şampiyonluğunda önemli rol oynayan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Gençlerbirliği kulübü, 2 milyon Euro bonservis bedeli ve bir başka kulübe satışından yüzde 15 pay şartı belirledi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin son dönemdeki formu ile dikkatleri üzerine çeken orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, ara transfer döneminin yıldızı olmaya aday gibi duruyor. Geride kalan sezon Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan 21 yaşındaki oyuncu için bu kez Fenerbahçe’nin de devreye girdiği ileri sürüldü. Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası ve lig maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncunun transferi için sarı-lacivertli ekibin, Emenike ve Salih Uçan ikilisinden birini takas yolu ile kullanmayı ve üzerine de bir miktar bonservis bedeli ödemeyi planladığı iddia ediliyor. Başkent ekibinin pilot takımı Hacettepe, 2013-2014 sezonu sonunda Spor Toto Üçüncü Lig play-off turundan Spor Toto İkinci Lig’e yükselirken, bu ekipte yer alan İrfan Can Kahveci, elde edilen başarıda önemli rol oynamıştı. O sezonun ardından Gençlerbirliği’ne geçen İrfan Can Kahveci, kırmızı-siyahlı kulüpteki ilk yıllarında 10 bin TL aylık maaşa oynarken, yeni kulübünde gösterdiği performansla, bu sezon A Milli Takım’a kadar yükseldi. Genç orta saha oyuncusu, bu sezon Süper Lig’de oynadığı 15 maçta bir gol atarken, 2 de asist yaptı. 

Haberin Devamı

YENİ YILDIZLAR YOLDA

Gençlerbirliği yönetimi, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen genç futbolcu İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedeli için 2 milyon avro ve başka kulübe satışından yüzde 15 pay belirledi. Yöneticiler, kırmızı-siyahlı kulübün altyapısında yetişen futbolcuların transferde isimlerinin geçiyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, “Kadromuzda, İrfan Can Kahveci gibi altyapıdan yetişmiş bir çok futbolcu bulunuyor. Bu oyuncuların da zamanla İrfan Can gibi Ahmet Çalık gibi kendilerini göstereceğinden eminiz. İrfan Can uzun zamandır iyi oynuyordu. Transferde isminin gündeme gelmesi de bunun en önemli göstergesi” diye konuştular

BAKMADAN GEÇME!