Best Model tacını Tuğçe giydi

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Best Model of Türkiye yarışması, geçtiğimiz gün Girne’deki Rocks Otel’de, Erkan Özerman’ın himayesinde gerçekleşti.

Yarışma sonucu bayanlarda birinciliği Tuğçe Güder, erkeklerde ise Burak Özçivit kazandı. Podyumların yerli Naomi Campbell’ı olarak anılan, henüz bebekken Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlat edinilen ve evlatlık olduğunu 6 yaşında psikolog eşliğinde öğrenen 22 yaşındaki siyahi manken Tuğçe Güder, ‘Modellik devam edecek. Bundan sonra Türkiye’yi farklı bir yüz olarak temsil edeceğim’ dedi.

Organizatör Erkan Özerman ise sonuçlarla ilgili şu yorumda bulundu: ‘Bu sonuçla 82 yıllık bir tabu yıkılmıştır. Ataları Afrika asıllı, kendisi İstanbul doğumlu bir Türk vatandaşı olan kızımız, bu yarışmada birinciliği aldı. Böylece Türkiye’nin bir hoşgörü cenneti olduğu, hiçbir kesime ayrımcılığın yapılmadığı kanıtlanmıştır.’

Bu arada Sibel Tüzün, Ebru Güzel, Şenay Akay, Deniz Seki ve Erol Albayrak’ın jüri üyeleri arasında yer aldığı, Tuğçe Güder ile Burak Özçivit’in birinci olduğu yarışmada, ikinciliği Çağrı Davutoğlu ve Gökhan Keser, üçüncülüğü ise Merve Erol ve Egemen Bibika kazandı.

F1 talihlileri döndü

Kanal D ve Renault işbirliğiyle ağustos ayında düzenlenen Formula 1 kampanyasının talihlileri Kamil Özyurt, Erol Oksit, Gökhan Aydoğan, Mehmet Kayıhan Noyan, Ali Hakan Kanuğ, Altan Genç, Berk Sarıoğlu ve Gülşen Tekin, geçtiğimiz hafta Fransa’nın Nice şehrine giderek, AGS Formula 1 Okulu’nda eğitimlerini aldılar. 8-10 Kasım tarihleri arasında Kanal D ve Renault tarafından Nice’te misafir edilen talihliler, Renault Mais’ten Cenk Sağdam ve Serdar Erenoğlu’nun da katıldığı kursta, orijinal Formula 1 otomobilleri kullanma şansı buldular.

Dünyanın en ünlü kristal göbeği

Tanyeli’nin ünü sınırları aştı. Dansıyla önce Hindistan, ardından Japonya ve Yugoslavya’yı fetheden oryantal, şimdi de Yunanistan’ın gözdesi durumunda... Son olarak ‘Yabancı Damat’ dizisinin de yayınlandığı MEGA TV’deki bir programa katılan Tanyeli, bütün Yunanlıları kendine hayran bıraktı. Programda ‘Dünyanın en ünlü kristal göbeği’ diye sunulan oryantalin, ülkenin en prestijli gazeteleri Press Time ve Newspaper Traffic’te de röportajları yayınlandı. Gazeteler ondan ‘Efsanevi dansöz Yunanistan’da’ diye söz etti.

Ünlüler bit pazarında

E
skidji Müzayedecilik Ticaret İthalat A.Ş’nin sahibi Dikran Masis, Yenibosna’daki Eskidji Müzayedeevi’nde, 30 bin metrekarelik kapalı alana bit pazarı kurdu. Sadece haftasonları açılan ve 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilen, yiyecekten giyeceğe çok farklı ürünlerin satıldığı pazarın açılışı, geçtiğimiz gün yapıldı. Nükhet Duru’nun yardıma muhtaç çocuklar yararına kurduğu takı tezgahından alışveriş yapanlar arasında Tuğba Özay da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları