Best Balıkesir'de hedef yeniden dönüş

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesirde hedef yeniden dönüş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 13:37

Best Balıkesir'de hedef yeniden dönüş

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'ndeki son maçında Pınar Karşıyaka'yı 101-99 mağlup etmesine rağmen küme düşen Best Balıkesir'in Başkanı Gafur Çoymak, gelecek sene Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Çok üzgün olduklarını belirten Çoymak, "THY Euroleague'deki 3 temsilcisi son 8'e kalan, toplam 9 ekiple Avrupa'da kupalara katılıp başarılı olan çok zor bir ligde mücadele ettik. İlk yılımızda tecrübesiz olmanın handikapını yaşadık. Ligde kalabilseydik önümüzdeki sezonlarda çok daha başarılı olurduk" dedi.
Lige üst üste 9 yenilgiyle başladıktan sonra sezon içindeki transfer hamleleriyle toparlandıklarını ancak bir kaç kırılma maçında küçük farklarla mağlup olunca kümede kalma umutlarını kaybettiklerini dile getiren Gafur Çoymak, "Best Balıkesir uzun soluklu bir organizasyon. Balıkesir'de bir basketbol kültürü oluştu. Kent, basketbol kenti oldu. Gelecek sezon yine Türkiye Basketbol Ligi'nde yer alıp daha güçlü olarak Spor Toto Basketbol Ligi'ne dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Best Balıkesir, Spor Toto Basketbol Ligi'ne 13 Mayıs Cumartesi günü Darüşşafaka Doğuş deplasman maçıyla veda edecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!