Best Balıkesir umut tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Best Balıkesir umut tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 12:07

Best Balıkesir umut tazeledi

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR(DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi'nde 21'inci hafta randevusunda Gaziantep Basketbol'u sahasında 78-71 yenen Best Balıkesir galibiyet sayısını 4'e çıkarıp kurtuluş yolunda umut tazeledi. Delroy Adrian James maçın yıldızı oldu. Best'in ABD'li oyuncusu, sahada kaldığı 31 dakika 43 saniyede 20 sayı, 8 ribauntla galibiyette başrolü oynadı.
Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, "Delroy James, bugün Lebron James gibi oynadı" diyerek tecrübeli basketbolcuya övgüler yağdırdı.
Kritik bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Delroy James ise, "Kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Teknik ekip bizi maça çok iyi hazırladı. Biz de büyük bir mücadele gösterdik. Kazandığımız için çok mutluyuz" dedi. Ligin flaş takımlarından birini yendiklerini söyleyen Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Demir de şu değerlendirmeyi yaptı:
"Çok iyi savunma yaptık.  Böyle oynamaya devam edersek ligde kalacağımızı düşünüyorum. Kazanarak devam etmemiz lazım. Maçın sonunda bazı hatalar yaptık. İnşallah daha iyi olacağız."

FOTOĞRAFLI
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!