Selby'le yolunu ayırıyor

Güncelleme Tarihi:

Selbyle yolunu ayırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 13:26

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde sezonun ilk maçında Galatasaray Odeabank'a deplasmanda 81-72 yenilen Best Balıkesir'de İstanbul'a götürülmeyen guard Josh Selby ile yollar ayrılıyor.

Haberin Devamı

Hazırlık döneminden bu yana disiplinsiz davranışlar sergilediği öğrenilen ABD'li oyun kurucu, henüz resmi müsabakaya bile çıkmadan gönderilecek. NBA patentli Selby'nin geçen sezon Petkimspor'daki fiziki durum ve performansının çok uzağında olduğunu belirten antrenör Mete Babaoğlu, "Disiplinsiz davranışlara, nerede olduğunun farkına varmayan oyunculara tahammülümüz yok" dedi.

Selby'nin hafta içinde herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Galatasaray maçı öncesi ağrılarını bahane ederek oynamak istemediğini belirten Mete Babaoğlu, "Kulübümüz ona karşı tüm yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen maça çıkmak istemedi. Bizim için o defter kapandı. Yeni guard arıyoruz" ifadesini kullandı.
Mete Babaoğlu, Galatasaray maçıyla ilgili olarak da, "Eksik olmamıza rağmen maçı kazanabilecek noktaya geldik. Oyun kurucumuzu dinlendirmeden oynatmak zorunda kaldık. Biz kötü bir takım, zayıf halka değiliz. Lig uzun bir maraton ve daha 29 maçımız var" diye konuştu.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!