Beşok Le Mans'ı finale taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Beşok Le Mansı finale taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2006 01:21

Hüseyin Beşok, 19 sayı, 11 ribaunt, 4 asist ve 1 blokla maçın MVP’si oldu. L’Equipe gazetesi, basketbolcumuzu "maçın kahramanı" ilan etti.

FRANSA Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Hüseyin Beşok’un formasını giydiği Le Mans, play-off yarı finalinin 2. maçında güçlü rakibi Pau Orthez’i sahasında 77-72 yenmeyi başardı. Le Mans bu sonuçla seriyi 2-0’lık üstünlükle tamamlayarak, finale yükselirken, maçta başarılı performans gösteren ve 19 sayı, 11 ribaundla oynayan Hüseyin, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Mükemmel oyununu 4 asist ve 1 blok ile süsleyen milli oyuncu, taraflı tarafsız tüm basketbol otoritelerinin övgüsünü kazandı.

Le Mans’ta Kenny Gregory 16 sayı, 5 ribaunt ve Pape Philippe Amagou da 14 sayı ile galibiyete katkıda bulundu. Bu arada Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Equipe, takımı adına en fazla sayıyı kaydeden Beşok için "Maçın kahramanı" ifadesini kullandı. Milli oyuncumuz takımının 75-66 kazandığı yarı finalin ilk maçında da 16 sayı ve 9 ribaundla galibiyette önemli rol oynamıştı. Fransa’da tek maç üzerinden oynanacak ve 18 Haziran’da yapılacak lig finalinde, Le Mans, Strasbourg-Nancy maçının galibiyle karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!