Besni’de 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'

Güncelleme Tarihi:

Besni’de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 20:02

Besni’de 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'

Haberin Devamı

Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Besni İlçesi'ndeki Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde '4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı' düzenlenen törenle açıldı.

41 öğrencinin ve 20 danışman öğretmen ile hazırladığı 20 projenin sergilendiği fuarın açılışına; Kaymakam Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, kurum ve daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Okul Müdürü Nevzat Avşar, 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na sundukları 20 projenin de kabul edildiğini belirtrek, "Proje kapsamında 20 danışman öğretmenimiz 41 öğrenci ile Şubat ayından itibaren projelerini hazırlamaya başladılar ve daha önce TÜBİTAK’a bildirdiğimiz 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarımızın açılışını yaptık. Yine proje kapsamında TÜBİTAK’tan aldığımız 5 bin TL hibe ile bu 20 projemizin tüm masraflarını karşıladık. Katkısı olan bütün öğretmen ve öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!