Besni'de öğrencilere 'Dostluk' semineri

Güncelleme Tarihi:

Besnide öğrencilere Dostluk semineri
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 10:06

Besni'de öğrencilere 'Dostluk' semineri

Haberin Devamı

 Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN Besni İlçesi'nde, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında 'Dostluk' konulu seminer verildi.

Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminere; İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Demirel, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ocakcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Seminerde öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar tarafından çeşitli bilgiler verildi. Yazar, şunları söyledi:

"Çok sevilen, güvenilen, iyiliği istenen kimse. O, kendimize verebileceğimiz en iyi hediyedir. Bazen yaslanacak bir omuzdur, bazen omzumuza yaslanan bir başın sahibidir. Bütün benlikle ve ruhla sarmalanan, sormadan dinleyen, söylemeden an­layandır. Dost, dostunun anlattıklarını sözlerinden, anlatamadıklarını gözlerinden anlar. Onun için üzülür, üzüntüsünü paylaşır, sıkıntısını hafifletmeye çalışır. Dostu için sevinir, onunla sevinir, onun mutluluğunu çoğaltmaya çalışır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!