Besni'de 61 korucu yemin etti

Güncelleme Tarihi:

Besnide 61 korucu yemin etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 15:57

Besni'de 61 korucu yemin etti

Haberin Devamı

Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde görev yapacak olan 61 güvenlik korucusu, düzenlenen törenle yemin etti.
Besni merkez ve bağlı 11 köyde görev yapacak 61 güvenlik korucusu için İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yemin töreni düzenlendi. Törene; Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Avan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile korucuların aileleri katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Ahmet Gencer, Türkiye’nin terör örgütleri ile zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, "Millet olarak her zaman uyanık olmak zorundayız. Sizler ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmak isteyen tüm terör örgütlerine ve hainlere karşı jandarmamızla ve emniyetimizle birlikte mücadele edeceksiniz. Sizlerden hakkaniyetten, adaletten, doğruluktan ve hukuktan ayrılmadan görev yapmanızı istiyorum. Hepinize yeni görevinizde başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum" dedi.
Konuşmaların ardından korucular hep birlikte yemin etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!